Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Listelerde en çok puan almış ps3 oyunu red dead redempitonu satmak istiyorum.fiyatı hala ne shoptoda ne türkiyede düşmedi ama ben sevmedim hiç. aynı şekilde MAG ıda satmayı yada takaslamayı düşünüyorum.tekliflere açıgım :) oyunlar tertemiz.ikisinide belki 3er 4 er defa takmısımdır ps3 e çiziksizler tertemiz 0 gibiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 70 liraya sattım red deadi.30 lira zararına sattım fakat uyuz oluyodum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi daha kac kere yazcan su red dead'den nefret ettigini ehueh, parayla tutulmus hater gibisin yaw =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bende nefret ediyorum ama alıp oynayamadım diye ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hayatım boyunca söylicem herhalde.öyle nefret ettim :) 43 poundla en çok para verdiğim oyun ve 3 kere oynadım. geçenlerde bi multi atiyim bari dedim yarım saat server aradım insan yoktu. rafta gorunce sinir oluodum.millet piyasada hala 100 e falan satıyor 70 e bıraktım valla kar kardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi bende nefret ediyorum red deadden yalnız degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yeni başlık açmayayım dedim. Bende amerikadan getirdiğim uncharted 2'yi satıyorum. Çizik mizik yok, kutusu falan var toplam 4 5 kere oynamışımdır. 40 lira istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mag la takas edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ps3 yokki sadece oyun var sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 SpiderS_DangeR said: Yeni başlık açmayayım dedim. Bende amerikadan getirdiğim uncharted 2'yi satıyorum. Çizik mizik yok, kutusu falan var toplam 4 5 kere oynamışımdır. 40 lira istiyorum sıfırı zaten 49 tl oyunun,hemde 2ncı bolge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bilmiyorum ben fiyat falan pek alakam olmadığı için. Amerikadayken 55 dolara almıştım o yüzden 40 dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar