gecko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gittim 9 30 da ders mers yok millet organize olmuş kaçmış meğersem sempostoyum ne öyle bişi varmış konferans gibi bişi, valiler falan var böyle bi salonda gittik oturduk millet imza falan atıyo yoklama için bi ben varım koca sınıftan bide kız var gittim dedim böyle böyle napçaz abi seviyosan git konuş bence der gibi bi bakış attı gittim hocaya ya hoca dedim böle böyle GEÇĞĞĞHH YERİĞĞNEE OTURĞĞĞ dedi bastık çıktık bizde şeytan diyo al yumurta akı sürülmüş patatesi kafaya at armut herif :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 aha heraklesin pattizcisi belli oldu. o da keldi galba hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Liseli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kızla sevişmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gecko hoca meriçi olmak da iyi bişey değil. ders olsun bundan sonra hocalarla min. muhattabiyette olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 boş sınıfta kızla sevişseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hocalara yüz verme köpeğin olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Orası lise değil... Dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 vaperon said: Orası lise değil... Dikkatli ol. 2 senelik yarı lise yarı üniversite evrimleşmiş pokemon gibi daha 2. aşamasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ulan bu kadar da liseli olunmaz be. kizi aksam simidi yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 adam yeni üniversiteli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gecko said: sempostoyum sempozyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 eli ayagina dolasmis ya yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar