Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Selam, anneye araba ariyoruz baslikta da belirttigim gibi 50 bin civarinda otomatik dizel ve tercihen hatchback olan. auris astra geldi benim aklima cok fazla da bilmiyorum baska. tavsiyeleriniz nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Golf 1.6 TDI tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 auris astra 50 nin altinda yaw benim bildigim, fiesta, focus, soylendigi gibi golf.. alternatif cok o segment icin 50k iyi para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 50 ye istedigini alirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 50k vereceksen golf alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Selam, Bence de Golf hoş bir seçim olur. Deneme fırsatım olmadığı için 1.6TDI motoru merak ediyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ne golfu astra alsınlar ya çok güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya benim 2001 polom var pek memnun degiliz surekli biseyler cikariyor ufak tefek sorunlar genelde ama arada sacma sapan sikintilar da cikardi abs bozuldu gecen sene o yuzden vw pek istemiyoruz. birde golf tdi dsgler 51 den basliyor cok kelepir degil oyle. astra bence de golften daha guzel ama opelin servisleri pahali baya diye duymustum dogruluk payi var midir acaba? focuslar nasi bi de bozulur mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 opelin servisinin pahalı olduğu doğru, ama çok servisle işin olmuyo bakımlar dışında :) astra golf deyip de focus sorunca olmuuyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 RayCharles said: ne golfu astra alsınlar ya çok güzel :( hatchbackleri diyosun dimi evet :( Vitesi anne vitesi değil ama asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Katılmıyorum, Opel'in servisi çokta pahalı değil. Ben bir iki problemde dışarıdan fiyat aldım, servis Opel Club Card sayesinde yaptığı parça indiimiyle açık ara ucuza geliyor dışarıyla. Ben Astra kullanmakta olduğum için uzun süredir, bidaha almayı düşünmememin de etkisi var tabi Golf alın dememde. Yalnız 1.3 CDTI 95HP Easytronic yerine 1.6 TDI 105 HP DSG bariz daha iyi görünüyor gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ee kız arkadaşımın arabasıyla kaza yapmıştık sol kapılar değişti ayna değişti direksiyon yamulmuştu(yamuk tutuyon düz gidiyodu komikti) 2-3 yerinde daha arıza olmuştu,hava yastıkları patladı falan 5milyarlık bi masraf çıkarmışlardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 opel astra çok güzel bir araba. Golf ile arasındaki fiyat farkını da golf hak etmiyor astraya göre. Servisi biraz pahalı da olsa büyük sorun çıkartmıyor araba kesinlikle. 5 yıldır çıkartmadı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bi de opellere 3 yaşından sonra çok kral indirimler geliyo club cardla serviste. 2 sene garanti desen bakımlar dışında sadece 1 sene sıkıntılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 auris sakin alma otomotik auris yok cunku farkli bi sanziman tipi onunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 otomatiğini bilmiyorum da aurisin manuelinin kullanımı çok keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi golf nedir anlamıyorum, sınıfının en sıkıcı arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tam 50 Bın e corolla 1,4 d MM en full paketı elegantı aldık. Bugun yarın teslım alıcaz .HB dedın ama aklına yatarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar