Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

smile adsl

Hagii

Öne çıkan mesajlar

aradım ama bulamadım benzer konu smile ile alakalı. ben yeni evimde uygun fiyatlar ve aynı alt yapı kullanıyor hepsi diyerekten smile 1 sene anlaşma yaptım. 8 m e kadar. eskiden 1m sınırsız ttnet te idim. o zamanlar hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyordum netimi. hiç kesilme şu bu çok nadir gördüm. ama şimdi daha smile yi bağlayalı 5 gün olmadan modeme attığım resetlerin haddi hesabı yok. hele bugun çıldırttı beni net her on dakka da gidiyor. şimdi de gitmek üzere diye bi endişem de var.

aradım adam buradan herşey güzel senin evde sorun vardır diyor. 5 gündür olmuyordu da şimdi mi oluyor.

smilecılar nasıl sizlerde durum
Sosyal ağlarda paylaş

smile'dan kaçmıştım ben iptal ederken bile bir sürü sıkıntı. iptal edeceğin zaman APS ile adamların iptal formunu falan dolduruyorsun yolluyorsun :) fax kabul etmiyorlar anlaşman ayın 3 günü yapılmışsa iptal edioyorsan ayın 1. günü hemen fatura geçirmeye çalışıyorlar. Telefon açıp bağırıp çağırınca iptal ediyorlar kesilmemesi gereken faturayı. Müşteri hizmetlerine telefon açtığın zaman en az 4-5 dk bekleme garantisini veririm sana.
Sosyal ağlarda paylaş

smile kullanma kullandırtma.

Müşteri hizmetleri gerizekalıla toplulugundan olusma, her hafta aramak zorunda kalacaksın ve sinir harbi yaşayacaksın.

Baglantın 2 gunde 1 kopacak arayacaksın 48 saat icinde geri donus olacak dicekler. kendi kendilerine baglantının hızını dusurecekler, haber de vermeyecekler. Ancak ararsan ve bu neden dustu dersen ozaman kabullenecekler(ama faturı yuksek hızdaki baglantıdan kesecekler).

Kablonet tek tercih sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...