Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Oyunda belli bir zamandan sonra sen tükenmişsin dinlen yarın gel diyor, ben şimdi bir gün beklemek zorunda mıyım yoksa oynamanın bir yolu var mı, daha keyfini alamadık oyunun yorulmuşuz[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tamam gördüm, aman biri daha az oynamış aman geri kalmasın diğerlerinden diye, böyle saçma şey mi olur belkide mantıklıdır ama, zırt pırt yeni hero yaratıp oynamak istmem ben offf[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu da bir mmorpg çeşidi oluyor. bekleyeceksin ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar