Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başı Açık Olanlar Korkmaya Başlayabilir...

sg-1

Öne çıkan mesajlar

GEd said:

sipeyskeyk said:

Ben AKP'ye oy vermedim, vermem de. Çünkü benim fikirlerimle uzaktan yakından alakaları yok. Ama yıllardır baskı altında olan bir kesimin özgürleşmesini ben desteklerim.

Bunun adı bene özgürleşme değil, ele geçirme dersek daha doğru olur. Ele geçirmeyi de kötü anlamda söylemiyorum ama buna özgürleşme denmiyor.

evet, zamaninda akillilik edip baskasi bu durumu cozseydi iyi olucakti, simdi ekmegini tayyip reis yicek.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

canım apom ne güzel gülmüş :))))))))))))))))))

bu ne lan fakir dinci tüm gün çay içen 2 ailenin buluşması gibi ahauhauha yolda görsem tekme atarım sn. cumhur başkanımız ve hanımı dışındaki fotodaki insanlara :D nolursa olsun c.başkanına sataşmam
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

ya bide anlamıyorum bu kadar insan nette zırlıyor ama dışarda bi aksiyon yok. anca cumhuriyet mitingine gidin chp kadın kollarıyla atatürk fanboyluğu yapın.
beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın.

Namuslu insanlar namussuzlar kadar cüretkar olamıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldarion said:

Cons said:

ya bide anlamıyorum bu kadar insan nette zırlıyor ama dışarda bi aksiyon yok. anca cumhuriyet mitingine gidin chp kadın kollarıyla atatürk fanboyluğu yapın.
beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın.

Namuslu insanlar namussuzlar kadar cüretkar olamıyor işte.

abi ne muhteşem bir bahanedir lan bu bir boka yaramamaya aahahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...