sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SpiderS_DangeR said: Abi cidden takmışsınız at gözlüklerinizi, bu ülkenin nereye gittiğini göremiyosunuz. Ama farkına varmaya başladığınızda herşey cidden çok geç olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 adres veriyorum gel öldür sıpeys. sarı şahinle gel öm atıorm atarlı şimdi. biraz konsantre olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 GEd said: sipeyskeyk said: Ben AKP'ye oy vermedim, vermem de. Çünkü benim fikirlerimle uzaktan yakından alakaları yok. Ama yıllardır baskı altında olan bir kesimin özgürleşmesini ben desteklerim. Bunun adı bene özgürleşme değil, ele geçirme dersek daha doğru olur. Ele geçirmeyi de kötü anlamda söylemiyorum ama buna özgürleşme denmiyor. evet, zamaninda akillilik edip baskasi bu durumu cozseydi iyi olucakti, simdi ekmegini tayyip reis yicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 canım apom ne güzel gülmüş :)))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 corç kulunim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kır saçlarını yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 en sağdaki kadın bizim temizlikçi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hayrünnisa Gül'ün boyna bak 5metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu adamin kulaklari sanki patates kafa oyuncagi gibi lan, sonradan delige sokmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yemin ederim herhangi bir eve bayram ziyaretine gitsen aynı aileyle karşılaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: yemin ederim herhangi bir eve bayram ziyaretine gitsen aynı aileyle karşılaşırsın ahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeyskeyk said: canım apom ne güzel gülmüş :)))))))))))))))))) bu ne lan fakir dinci tüm gün çay içen 2 ailenin buluşması gibi ahauhauha yolda görsem tekme atarım sn. cumhur başkanımız ve hanımı dışındaki fotodaki insanlara :D nolursa olsun c.başkanına sataşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ya of yatıcam ve yarın sabah başımda türbanla uyanıcam ama herşey için çok geç olucak Umarım cumhuriyetin yılmaz bekçileri türbanlıların hava almayan saç derilerinden ve oradan çıkan bakterilerden beni de korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 xhaberler.com ne skdjfksldjfaşklsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cons said: ya bide anlamıyorum bu kadar insan nette zırlıyor ama dışarda bi aksiyon yok. anca cumhuriyet mitingine gidin chp kadın kollarıyla atatürk fanboyluğu yapın. beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın. Namuslu insanlar namussuzlar kadar cüretkar olamıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Cumhuriyetin yılmaz bekçileri dediysek herkes alınmasın ne demek istediğimi onlar biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi ben yastığımın altında beylik tabancam ile uyuyorum gece uyurken şeriat gelir diye elim tetikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 neden olmasın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aldarion said: Cons said: ya bide anlamıyorum bu kadar insan nette zırlıyor ama dışarda bi aksiyon yok. anca cumhuriyet mitingine gidin chp kadın kollarıyla atatürk fanboyluğu yapın. beğenmediğiniz bişey varsa azcık ananız babanız gibi olun sokağa dökülün 3-5 bişey kırın ne bileyim polis öldürün yada öldürmeyin taş atın. Namuslu insanlar namussuzlar kadar cüretkar olamıyor işte. abi ne muhteşem bir bahanedir lan bu bir boka yaramamaya aahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı? neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hakimlerde tarafsizlik mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 baş örtüsü değil türban sorunu var memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Allah'ın koyduğu kuraldan daha üstün kanun yoktur diyenlerdense tabii ki olmasın, yoksa olsun noolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Loxias said: Noldu şimdi türbanıyla mezun olan biri hakim savcı olabilecek mi? Olmalı mı?türbanlılar kadı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar