SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Aman hiç keyfim yok zaten, disiplin suçu olarak geçmeye devam ettiği sürece sınıfa türbanla giren kızı şikayet ederim. Okula girerken çıkarması gerektiğini düşünüyorum, gayet inançlı arkadaşlarım da aynı şekilde düşünüyor. Ateist olsunlar demek değil tabii ki, bu ayrımın da farkındasınız, o kadar kafanızın çalıştığını biliyorum. Giren kızın da çok umurundaydı nilep beyin şikayeti. Üniversite denince ne anlıyorsunuz, açıklasanıza. Lisenin serbest kıyafetle gidileni mi? Ha eğitim yönünden evet, yüksek lise. Ama en azından farklı fikirlerin karıştığı bi ortam olması lazım eğitim yönünün dışında. Sen üniversiteye türban ile giren bi kıza tahammül edemiyorsan hiç kusura bakma ama toplumla uyum içinde yaşamayı öğrenememişsin demektir. Hep istiyorsunuz ki çevrenizde görmek istedikleriniz olsun. Hep istediğiniz şeyler girsin gözünüze. Biraz gerçekçi olsun ya. Bırakın böyle ucuz şeriat bahanelerini. Şu konu hakkında 1 dakika kafa yoran insan, türban kafadan çıkınca fikirlerin de çıkmadığını, türbanla girmekle türbansız girmenin arasında bi fark olmadığını bilir. Bırak türbanlı da girsin, Geçsin karşına fikirlerini savunsun. Kızma, sinirlenme, olgun davran. Halkın %60'ı cahili, aziz nesin sen çok yaşa diye ağlamakla sızlamakla olmuyor bu işler. Azıcık etrafınıza bakın. Birazcık yapıcı olun. İtmeyin insanları. Zannediyorsunuz ki onları öteleyince doğru yola gelecekler, yok öyle bi dünya. Duvara bile itme kuvveti uygulasan o da seni iter. İnsanoğlu hayli hayli uzaklaşır. Siz de ağlarsınız sonra "halkın yüzde bilmemkaçı aptal" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 İlkokullarda, liselerde falan neden forma giydirilir biliyorsunuzdur heralde? Aynı sebepten ötürü, ayrımcılığa sebebiyet vermesin diye uygun değildir bu durum. Ha insanımız bunu kaldırabilecek olsa, tabi ki herkes her dini siyasi sembolle girsin, sembolizm orgy'si dönsün içerde, ama insanımızın bunu kaldıramayacağını bal gibi biliyorsunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ata'mızın suçu biraz da böyle tiplerin olması. Kısıtılı zamanda çok iş yapmaya çalışmış haklı olarak, ülkenin büyük bir kısmı da adamcağızı g.tünden anlamış. Geriye azınlığın iktidarını bırakmış, aynen bu zihniyet yönetiyor ülkeyi o zamandan beri. bu arkadaşlar da kırıntıları işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ulan 5 saat tartışabileceğim bir tezi 3 satıra sığdırdım, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yok siz beni hiç anlamadınız yada ben yine anlatamadım kendimi. Girsinler rahat rahat, sonra ayrımcılıklar başlasın sınıflarda da görün neden yanlışmış girmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sen kaldıramıyosun nilepcim onlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yancılar bi uzasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi şakaysa kötü ciddiyse daha kötü senin bu düşüncelerin. ne ayrımcılığı? ülkeyi AYRIMCILIK yönetiyor adeta yıllardır. aklım almıyor lan, dehşete düşüyorum resmen. siz eğitim almış/alan insanlarsınız, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ayrımcılık çıkıcak diye insanları koyun gibi mi dizelim ? Ayrım yani farklı düşüncelerin olması ideal olan.Bunu kaldıramıyacak olgunlukta olanlar ayıklanmalı illeği yasak konucaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ayrımcılığı yapıcak kesim gene nilep gibiler olcak sorun orda başlıyo ve bitiyo zaten. Onlar biraz farklılıklara tolerans gösterebilseler bu kadar olay olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sipeys dehşeye düştüğünü de gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi kusura bakmayın ama bunların bize özgürlük ayağına dayatılan ve türkiyeyi belirli bi "hedefe" doğru götüren basamaklar olduğunu görmekten acizseniz, burda bıdı bıdı yapmanın alemi yok. 20 sene sonra neden içki içermiyoruz lan, hani özgürlüktü bilmem ne diye bulunca kendinizi anlarsınız belki ne demeye çalıştığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Pickles said: Sen kaldıramıyosun nilepcim onlar değil Dersanemde vardı türbanlı kız, çok da iyi bi kızdı, gayet iyi anlaşıyorduk. Bu ülkenin üniversiteleri siyaseti kaldıramıyor, keşke kaldırabilse. Ben sadece ortamın gerileceğini, adam kayırmaların ve ufak bir ihtimalle de olsa mahalle baskısının ortaya çıkacağına inanıyorum siyasi/dini sembollerin girmesine izin verilirse. Bu faşistlikse eyvallah faşistim abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yahu nilep. Hiç sevmediğim klişeyi söyleteceksin ama, kot pantolon giyenle şort giyip gelen, etek giyenle tunik+tayt giyen arasında bi ayrımcılık oluyor mu? Birde ilkokul ayrımcılığı fakir-zengin muhabbeti. Ne alaka şimdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ben sevdim bu uygulamayı. Kaşarlaşmış kızları hemen ayırt edebileceğiz. Erkekler için süper bir olay bu. Bunun dışında sınıftan da atılmıyoruz. Sınıfta orgy çevirsek hoca dersin bitmesini bekleyecek. Öylede ancak disiplin vs uğraşacak. Ha bide boxer, bornoz her türlü gidebileceğiniz. Daha ne olsun. Yaşasın özgür Türkiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hı hı türbanla girince şeriat gelicek.Asıl sen türbanla sokmazsan şeriat gelir.Etki tepkiyi , baskı daha büyük direnişi doğurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 İçki içmek medeni olmak değildir. İçki zararlıdır, sigara zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dimi biray olmayi birakalim karinca kolonisi olalim hem boyle daha iyi. abilerimizin dedigini yapariz fazlada dusunmemiz gerekmez. dusunmek nedirki gereksiz bas agritan bisi. tamam unilerde serbest olsun ok. peki ya liselerdede isterlers ya ilk okullardada isterlerse o zamanda ozgurlukmu diycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 işte bu "endişeler" yüzünden bu ülke bu halde zaten. sen bu ülkede demokrasi var diyorsan, halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. Ha diyorsanız ki, ne demokrasisi lan biz kurduk bu ülkeyi bizim istediğimiz olacak halkın istediği değil, haydi her akşam balo düzenleyelim, türk müziğini yasaklayıp klasik müzik dinleyelim; o zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 nileppezdel said: Pickles said: Sen kaldıramıyosun nilepcim onlar değil Dersanemde vardı türbanlı kız, çok da iyi bi kızdı, gayet iyi anlaşıyorduk. Bu ülkenin üniversiteleri siyaseti kaldıramıyor, keşke kaldırabilse. Ben sadece ortamın gerileceğini, adam kayırmaların ve ufak bir ihtimalle de olsa mahalle baskısının ortaya çıkacağına inanıyorum siyasi/dini sembollerin girmesine izin verilirse. Bu faşistlikse eyvallah faşistim abi o zamankendine küçük bahaneler bulmuşsun ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 said: halkın iradesi de o yöne olursa içki içilmeyecek abi. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 SpiderS_DangeR said: Abi kusura bakmayın ama bunların bize özgürlük ayağına dayatılan ve türkiyeyi belirli bi "hedefe" doğru götüren basamaklar olduğunu görmekten acizseniz, burda bıdı bıdı yapmanın alemi yok. 20 sene sonra neden içki içermiyoruz lan, hani özgürlüktü bilmem ne diye bulunca kendinizi anlarsınız belki ne demeye çalıştığımı. Abi hakikatten bi bağlantı kuramıyorum. Türban üniversiteye salınan bi virüs mü? Bölünerek çoğalıp oradan tüm türkiyeyi ve tekel bayilerini mi ele geçirecek? Türban üniversiteye girsin diyen insanlar içki içmeyen insanlar mı? Türbanlı üniversiteye girince sana ne dayatılmış oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Üniversitelerde siyaset artınca sopalı bıçaklı kavgalar çıkıyor. Darbeden sonra azalmıştı, yeniden hortladı. daha beter de olabilir. Ulan sanki herkes koyun olsun diyorum, halk bunu kaldıramadığı için bu daha doğru diyorum. Önce halkı eğitmeleri lazım ama onu yapmak zaten işlerine gelmediği için ülke sadece kaosa, ve denildiği gibi "hedef"e sürüklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 can son mesajın gerçekten olmamış. saçmalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Milliyetçi hareket partisinin kaçıncı yılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar