Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu sene başvurdum ama ocakta mı ne açıklancakmış bu krediler bende okulu donduruyorum, yinede kredi alma imkanım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben kaçırdım başvuruyu. Bidahaki seneyi mi beklemem lazım başvurmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bizim zamanda ek başvuru açmışlardı ordan almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yaa bi yerden duydum.yükseklisans öğrencileri aldıkları kredinin yarısını geri ödüyolarmış var mı hakkaten böyle bişi? sitede hrehangi bir açıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar