Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulspor-Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnşallah bu sene siz alırsınız şampiyonlar ligini hiç olmadı en azından inşallah tur atlarsınız[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 21 Ağustos 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 21 Ağustos 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
İnşallah bu sene siz alırsınız şampiyonlar ligini en azından inşallah tur atlarsınız

işte centilmen insan utansın diğerleri.
bence gruptan çıkalım yeter.
gol 3-0[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
banane ya bir Türk takımı alsın Şampiyonlar Ligi ni umrumda değil ama bu kadronun şansı yok be abi Alex bile kurataramaz Defansı kaliteli olan bir takım direk Fener i ezer gibi geliyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 21 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
Defansı kaliteli olan bir takım direk Fener i ezer gibi geliyor

maalesef bu düşüncelerine de katılıyorum, ama umarım o zamana kadar takım oturur da biraz adam olur.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
Fatih Terim hep iyi transfer yaptı -İlk 4 senesi için konuşuyorum -

Bkz Marcio denen adam Portekiz de gol kralı oldu
Bkz Ilie , Filipescu , Capone - Sorması ayıp şu an varmı Capone gibi sağ bekimiz -[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 21 Ağustos 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
Fatih Terim hep iyi transfer yaptı -İlk 4 senesi için konuşuyorum -

Bkz Marcio denen adam Portekiz de gol kralı oldu
Bkz Ilie , Filipescu , Capone - Sorması ayıp şu an varmı Capone gibi sağ bekimiz -

ben 2nci gelişini kastettmiştim ;)
ilk dönemi için zaten kimse terimi eleştiremez.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Ağustos 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
Bugünü lider kaparız artık :P

yok umarım denizli yener de 1nci kapatamayız :)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
fenerbahce'nin 2-0'dan sonraki dizilisi superdi , ceza sahasi onunde dans eder gibi oynuyor bu mubarek alex :) baskan bile ayakta alkisladi golden sonra herifi .
ridvan'inda dedigi gibi cl'de bu dizilisle oynaticak takimi muhtemelen yani ikinci yaridaki 2-0'dan sonraki gibi.
Mesaj tarihi:
Fabianoyla Mehmet girdikten sonra takım coştu çok etkiliydik kanatlarda.
Nobre bi kaç hafta dinlense iyi olacak.
Bu arada Alex'in çalımladığı oyuncu kimdi ya öyle ehehe beli kırıldı adamın.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
  • Yeni Oluştur...