Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulspor-Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
2-0 alırız gbime geliyor bunlar 6S değil ki sıralayalım tak tak golleri!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Alır ya fb[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
hakem golumuzu filan yemedi , bariz ofsaytti.
fenerbahce bu oyun sistemiyle nasil devam ettiricek bu isi bilemiyorum 4 pas yapamadan uzun pas duran top zor is sezon sonuna kadar.
ilk yarida alex'in 2 guzel pasiyla pvh ve nobre'nin kacirdigi goller disinda pozisyon olmadi .
Mesaj tarihi:
istanbul golü anca gs ye atar.
böle oynarsak 2. yarıda 0-0 biter[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Mesaj tarihi:
onun için geçen sene ilk maçta 3-0 fb ye koydular dimi?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
kac kac bitti sonucat?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
nekadar ukela bunlar yaw :D gs bi maç kaybetti diye amma ezdiler sizde çaykurnan berabere kaldınız alla alla :D daha 2. hafta görürler ozaman günlerini bizden bişi olmaz demeyin görüceksiniz HERKES GALATASARAYIN NASIL SÜPER BİR TAKIM OLDUĞUNU GÖRECEK!!![signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizimkiler pozisyonları yiyo resmen, şampiyonlar liginde böyle cıvık düzensiz oynarlarsa, kıçımıza donu giydirip gönderirler,[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
  • Yeni Oluştur...