Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 İşten her zamankinden geç çıktım. Saçma sapan bir şey için markette 15 dakika harcadım. Kuyumcuda 10 dakika, kitapçıda 20 dakika. Eve giden bir sürü yoldan onunla buluşacağımdan yürüdüm. O da okuldan geç çıkmıştı, o da eve gideceği onca yoldan benimle karşılaşacağı yoldan yürümüştü. Ve yitip gitmiş bir randevu yeniden ayarlandı. Şimdi o randevudan dönüyorum ve mutluyum. Suratıma yapıştırdığı eblek gülümsemeyle yazıyorum bu satırları. Kader gerçekten varmış ve benim için iyi yazılmış. MUTLUYUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 birini daha kaybettik arkadaşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şampiyon beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 seviyosan bence git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 O kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ballısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 lan mı? canın saolsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 olayı anlamadım ki ben. eski hatun mu eski yazdığın hatun mu sokaktan geçen random hatun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 vuvuzela said: seviyosan bence git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sokaktan geçen random hatun olma olasılığı o kadar düşük ki. önceden tanıdığı birisi olması lazım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi işte bir randevu ayarlamıştık, sonra o unutuldu gitti. İşte oyle karşılaşınca yeniden ayarladık. Olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 zaten buluşacakmış abi yitip giden randevu diyor. o değil de telefon yokmuydu geç kalınca haber edip erteleyecek vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 randevu ayarlanmış tenekeadam gitmiş kız gelmemiş, şimdi yine aynısı olcak DERTLİYİM LAN BU ARALAR İLİŞKİ KONUSUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 misal romeo ve juliette telefon olsaydı o kadar romantik olur muydu olm.. bi de böle düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi işte ne bileyim bazen bazı şeyler yitip gidiyor. O gün karşılaşmak kadermiş. O randevunun yitmesi de kadermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sonuçtu buluştuysanız böyle daha bi güzel olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yok abi randevuyu iptal ettik. ekilme durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi bugun bulustuk ıste ve ılk seferınde buluşsak bu kadar guzel olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 rakı iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 1 senedir bekliyorum lan ben, yok kader mader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben 1 seneden fazla bekledim. İnandım. Umarım senin kaderin senı cok bekletmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hayırlısı olsun çok sevimli pıtırcık bi topik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 eneee, aşk! =) unutmuştum bu duyguları. gene de hafiften içim titredi. iyi, güzel bir yolda yürürsünüz hep umarım. ve hala (biraz absurd olsa da) umarım ki sonsuza değin süren aşklar vardır. eheh, kısa film senaryosu gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Tenekeadam said: İşten her zamankinden geç çıktım. Saçma sapan bir şey için markette 15 dakika harcadım. Kuyumcuda 10 dakika, kitapçıda 20 dakika. Eve giden bir sürü yoldan onunla buluşacağımdan yürüdüm. O da okuldan geç çıkmıştı, o da eve gideceği onca yoldan benimle karşılaşacağı yoldan yürümüştü. Ve yitip gitmiş bir randevu yeniden ayarlandı. Şimdi o randevudan dönüyorum ve mutluyum. Suratıma yapıştırdığı eblek gülümsemeyle yazıyorum bu satırları. Kader gerçekten varmış ve benim için iyi yazılmış. MUTLUYUM... Bu adam hakkat aşık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar