fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 tam olarak nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 google ladım http://www.neredennereye.com/bilgiler/havas/istanbul-ataturk-havaalani-havas/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 baska bir yerde de tasındı diyordu ama. o yuzden o bilgiye guvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yenisahra üst geçitten Pendik istikametine doğru giderken sağda 5dklık yürüyüş mesafesinde. Görmek biraz zor olabilir, hemen dibinde inşaat var etrafı kapalı. Üst geçit civarında kime sorsan söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 anladım sanırım yerini. başka bi google'lamada gördüm ki eski yeri cadde üzerindeymis. yeni yeri üsttekli linkle aynı. atatürk caddesinde mcdonalds'ın yanından girince falan filan oralarda işte. teşkürler efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bize cok yakin. Sen bize gel, ben seni gotururum. edit : Hem de her turlu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Anaa geçen sene tam caddedeydi, içeri mi taşınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 e-5 yenisahra üstgeçidi yanında küçük bir ofis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 içeri taşındı, eski yeri süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar