Bjork Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Selam arkadaşlar.. Mimarlık bölümü hocalarımızın istemiş olduğu sunum ile alakalı sizden yardım istiyorum.. Şimdi konu bir film izleyip (bol effectli yada effectsiz) bu filmle alakalı konsept çıkartılmalı ve ayrıca soyut bir maket yapılmalı.. Şimdi film olarak "OLDBOY" u seçtim.. Konsept olarak çıkartılcak bir çok malzeme var filmde.. Ben "Intikam" olarak düşündüm.. Bununla alakalı olarak bir konsept oluşturmam ve soyut olarak makete dökmem gerekiyor.. 1 haftadır aranıyorum taranıyorum yok yani çıkmıo ortaya bişey.. Maket için harcadığım paralar mundar oluyor resmen.. Herhangi fikri olan başka bir film öneren "bundan ben bunu çıkarttım moruk" diyebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler.. Esenlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 moruk hücre yap, içine çekiç koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 i robot özgürlük falan tarzı bişiy mi anlamadım ben tam? :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @dasaaa aynen abi o şekilde ama işte çıkartılan konsept i bi şekilde soyutlamak lasım.. o zaman sorumu değiştireyim ben.. İntikam nasıl soyutlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 2 ucu sivri bir silah gibi hem kendine hem düşmanına zarar verir şeklinde bir şeyler yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 iki ayna arasına bi daire koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar