Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanim degersiz

derFremdeSohn

Öne çıkan mesajlar

-Kemik iliğinin yağlanmasını önleyip, kan yapımı canlı tutulur.
-Verilen kanın yerine, anında vücuttan genç hücreler dolaşımına katıldığı için, bağışçı daha dinç ve canlı olur.
-Kandaki yüksek yağ oranı düşer.
-Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır.
-Kan bağışlayan kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olur.

-Kan bağışçısı her kan verdiğinde:
AIDS , Hepatit B , Hepatit C , Sifiliz
Kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlanmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

o değilde 1999 da kimlğe fotoğraf koydurmaya gittiğimde kan grubu kartı da götürdüm kinliğe kan grubum işlendi.. sene 2003 oldu bu sefer öss için kimlik yeniletmeye gittim ama adamlar gerizekalı olduğundan "kan grubunuzu gösteren belge olamdna kan grubunuzu yazamıyoruz kimliğe"

ben orada insanın kan grubunun değişemeyeceğini anlatmaya çalıştıkça "kan kartı kızılay" diye daha çok geveledi nüfus memuresi en sonunda orada öfke nöbetine girdim "DİN HANESİNE SORMADAN İSLAM YAZMAYI BİLİYORSUNZU AMA!" diyecek oldum "DİN HANESİ.." dedim annem duruma uyandı kolumdan çekiştirerek dışaroı çıkarttı.. işlemleri babam bitirdi..

şimdi kimliğimde kan grubum yazmıyor ama dinim islam olarak gözüküyor..

yani allah korusun da olası bir kazada kan grubum belirlenene kadar ölürsem güzel bir müslüman cenazesiyle defnedileibliyorum..

şair burda çok iyi bir noktaya parmak basmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızılay spamlıyor benim telefonu sdf
3 ay dolunca haber veriyorlar kan verebilirsiniz diye. Yaşadığım yere gelecek tırları falan haber veriyorlar. Verdiğim kan kullanılınca "bağışladığınız kan ihtiyaç sahibine iletilmiştir" diye mesaj gönderiyorlar. Hiç olmadı bana ama hastalık çıkarsa onu da haber veriyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...