Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahahah amma gülücük saçtın özcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bildiğin doormun kapısına yapıştırmışsınız görmemek imkansızdı :) ama türkçe yazdığını fark edince bizde bi noluyoruz demiştik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fotografı varsa koyarım bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Yılbaşı programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Yazınsanıza buraya... Eskişehir düşünüyoz. Geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hadi gelin guiness distribütörlüğünü alalım. Hiç bir yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan barmen aldınız mı hos sohbetı olan gormus gecırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi guzel olmus da amerikan bari olmus bu duz, neresi irish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi burası hala var mı? istanbuldan az önce geldim, çıkıcam birazdan dışarı.. guinnes bebeğimsss hmfss bi de doktorlar caddesindeyim şu an, nasıl gidilir tarif edebilir mi biri? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abiler yok mu cevap verecek? f5 spamliyorum 10 dk.dır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ahah abi sakin : ) doktorlar'dan porsuk kenarına geç, porsuğun karşı kıyısından çarşıya doğru ilerle. sağ tarafında yeni beyaz bi bina göreceksin, onun giriş katı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çok sağol hacıdayı :) keçi sakallı wolverine tişörtlü bi adamım, akşam oradayım.. görürseniz gelin konuşalım, lol falan oynuyorum davul çalıyorum geyik olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Züpürge said: çok sağol hacıdayı :) keçi sakallı wolverine tişörtlü bi adamım, akşam oradayım.. görürseniz gelin konuşalım, lol falan oynuyorum davul çalıyorum geyik olur :P attığım mesajı okudum kendimden iğrendim bi an off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kapandi abi ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aquila said: kapandi abi ora. hakkaten mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 why u no answer?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 irish pub bizden çıktı başkası işletiyor artık ama hala açık doktorlardan hemen yan sokak adalara geç migrosun yanında.herkes söyler migrosu sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fistanın mekan + guinnes diye gidecektim.. guinnes hala var mı bari? bi de sizin yeriniz var mı şu an fistan? oraya gideyim bari yabancıya gitmesin sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fistanin yeri diye sor, herkes gosterir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ok sorarım :D bu arada camdan bakınca karşımda tam köşede sarı bi bina var varuna gezgin yazıyo galiba tam göremiyorum.. zihnim bana oyunlar mı oynuyo noluyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 donasın tam karşısında hatta.. ulan tam tabelanın orda ağaç var net göremiyorum ismi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 peki, internetten sadece foruma mi baglanabiliyosun su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tamam oraya git varuna gezgin cafe del mundo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar