unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 17:01 tarihinde demiş ki: ne zaman böyle yaptım mı?.. ehe. ne zaman amerikaya kötü bişi dense "naziler daha kötüydü ama tamammı! pisler!" diyosun. eha. ne zaman yapmadıını hatırlamıyorum açıkçası. hayır nazi lafının geçmesine de sen sebebiyet veriyosun. anlam veremiyorum yani... fedo da benzer birsey soyledi cevap verdim, ayni cevabi vermiyim diye soylemeyecektim ama, horanse sen kasindin. arkadasim, eger amerikayla ya da cinhindi ile ya da libya ile ilgili bir olay, bazi kisiler tarafindan sirf kendi ideolojilerince gulyabani gorulmesi gereken bir devlet diye abartilip abartilip dunyanin en buyuk ayibiyla bir tutulursa, HER seferinde gelirim boyle konusurum bik bik virt virt virt diye. bu sekilde siyasi ayak oyunlarini gorunce tuylerim diken diken oluyor. pis cok hafif bir kelime olur nazi sempatizani olacak biri icin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sadece birinci sayfaya bi bak. nazilerle karşılaştırmayı yapan, meseleyi oraya çeken ve orada bırakan sensin unity. illüzyona uğrama, illüzyonistlik de yapma.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sen adamların topraklarına gelip kadınlarına tecavüz edersen, geçnçlerini köle olarak altın madenlerinde çalıştırırsan, köylerini yakıp yıkarsan.Değil o senin askerini yemeyi bırak, biçer, katleder bulduğu yerde de şişler.Zaten de öyle yapmışlardır.Burada istila edilen onlar, istila eden ülkeler farklıdır dikkatini çekerim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ay yine vazgeçtim ben. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 12 Ağustos 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Geçmişte en büyük tehdit nazi almanyasıydı diyelim, günümüz de en büyük tehdidi ABD değil mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 En başından beri burada olduğumdan beri dediğim şey o.NAZİ leri küçümseyen veya iyiler diyen yok ama inatla her konuda NAZİ NAZİ NAZİ diye bir giriş var. Şu an ABD gibi bir olay var.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 17:22 tarihinde demiş ki: valla çok istiyorum öyle olmamı ama öyle olmadığımın farkındayım. ordaki kinaye -ironiyle karıştırmışsın gerçi- vahşi bir şekilde dalga geçerce ay evet onlar da çok masumduuu, yazık onlaraaa demen. başka da bişi yok. keşke beni ikna etseydin keşke şaka yaptığını filan düşünseydim. hatta lütfen ikna et beni. tahkir ediceene. valla horasem, acikcasi ben eden bulur mantigina inanirim. bir guruh nufusu 50 bin olan baska bir sehri 50 binlik nufusuyla saldirip kole ediyor, savas esiri ediyor keyfine gelince yiyorsa, ben de baska yerden gemilerle gelen benzer bir guruhun bunlarin tepesine cikip bunlari kole yapmasina arayan mevlasini da bulur belasini da gozuyle bakarim. ha iyi mi boyle seylerin olmasi ? degil. ama dedigim gibi, bir tinerci digerini bicaklamis, kara kinalar yakmam her tarafima. ama soz konusu kisi tamamen masum, silahtan zorbaliktan arinmis iseee, iste o zaman daglar devrilir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 o zaman unity amerikaya birileri nükleer bomba atsa onu kınamazsın ve eden bulur dersin öyle mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla fedo, benim kanimca bu gun en buyuk tehlike, dincilik ve milliyetcilik. cunku ikisi de hukumetler degisince degismeyen uzun vadeli taraftar kitlesi olusturma ve her tur radikallige gerekce hazirlamak amaciyla kullanilabiliyor. bir amerikalinin oyu bu gun bunadir obur gun onadir, ama bir dinci bagnazin ya da milliyetci bagnazin oyu her zaman toplumun zararina olacak seye olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: lancelotdulac, 12 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki: Sen adamların topraklarına gelip kadınlarına tecavüz edersen, geçnçlerini köle olarak altın madenlerinde çalıştırırsan, köylerini yakıp yıkarsan.Değil o senin askerini yemeyi bırak, biçer, katleder bulduğu yerde de şişler.Zaten de öyle yapmışlardır.Burada istila edilen onlar, istila eden ülkeler farklıdır dikkatini çekerim. lancelo kolomb oncesi amerikada gelen olmadigi icin mi ayni seyler yapiliyordu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 mesela çinlilere karşı japonlar gibi mi? abi kusura bakma senin burdan çıkışın yok hakkaten. hayır bi de öyle saçma ki. hadi tamam "arada sırada" kendi halkından birilerini kurban ediyolar filan. ok. manyakça. buna karşılık ta hepsini birden, kurban edilen de dahil yokediyolar ve bu şahane mi oluyo? aklın nerede? alo?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Avrupa'da daha fazla kale ve toprak için bir birlerine entrikalar çevirip öldürten krallar veya başka türlü malukatlar Colomb öncesinde yok muydu..[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben esas bunun cevabını büyük bir merak içinde bekliyorum. Evet kınarım veya hayır kınamam şeklinde. said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 17:45 tarihinde demiş ki: o zaman unity amerikaya birileri nükleer bomba atsa onu kınamazsın ve eden bulur dersin öyle mi? [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hiç konuyu değiştirmeyelim ya. adamın dediği bu. benim yanlış bulduğum öldürülecek. ve buna üzülmem. al sana nazici düşünce. al sana manyakça düşünce. ya laf ediyosun filan da fedaykin en azından yaşamalarına müsaade ediyo. oha ya.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ehehe lol ehveni şer ilan edildik o da iyi :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: ben esas bunun cevabını büyük bir merak içinde bekliyorum. Evet kınarım veya hayır kınamam şeklinde. said: fedaykin, 12 Ağustos 2004 17:45 tarihinde demiş ki: o zaman unity amerikaya birileri nükleer bomba atsa onu kınamazsın ve eden bulur dersin öyle mi? gorecelilik oldugunu hatirlatirim boyle islerde. benim boyle bir degerlendirme yapmam icin amerikada insanlarin birbirine davranisinin diger ulkelerdeki insanlarin kendi ulkelerindeki milletdaslarina davranis standartindan kat be kat dusuk olmasi gerekir. yani diyelim avrupada insanlar birbirlerinin bogazini kesmeden yasamayi ogrenmis bu standart olarak yayilmis amerikada ise insanlar arenalarda birbirini bogazliyor. evet o zaman avrupaya atilacak bir atom bombasindan daha az uzulurum. ayni sekilde dunyanin hatri sayilir bir kisminda yamyamlik ortadan kalkmisken (avrupa, ortadogu, asyanin ezici cogunlugu), birbirlerini oldurup futursuzca yiyen bir guruh baskinla tecavuze ugramissa daha medeni bir ulkenin basina gelecek oldugundan uzulecegimden daha az uzulurum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 unity e şu konuda katılmamak elde değil, iki tehlike var biri din diğeri milliyetçilik. fakat bunun milliyetçilik bacağını amerika götürüyor. yıllardır izlediğimiz tv lerde filmlerde orda burda yediğimiz yemekte heryerde amerikan bayragı var, her devlet başkanının 5 lafından biri tanrı amerikayı korusun gibi şeyler, savaştıkça dahada milliyetçilik duygularını dahada katlırıyorlar ve önemli bişey daha varki; milliyetçilik, milliyetçiliği doğurur hemde daha yoğun biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki: hiç konuyu değiştirmeyelim ya. adamın dediği bu. benim yanlış bulduğum öldürülecek. ve buna üzülmem. al sana nazici düşünce. al sana manyakça düşünce. ya laf ediyosun filan da fedaykin en azından yaşamalarına müsaade ediyo. oha ya. eh horanse biraz kendine geldin, laf dondurebiliyorsun artik. da bu tutmadi. asil fedo yasamasina musade edilen. liberal cogu seye karsi olup da guc ele gecince islamcilari nasil temizleyebileceginin ipuclarini ara sira tartismalarda bize vermesine ragmen liberal sistem fedoya bu fikrini belirtme ozgurlugunu de taniyor. iste neye niyet neye kismet.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 amerikan milliyetciligi pazar milliyetciligi. oy toplamak laga luga yapmak vs. ulke icinde de cok takilan bir olay degil. o ulkenin milliyetcilik gelenegi tehlike olusturabilecek derecede koklu degil. fakat avrupada ve turkiyede ve cinde cok koklu milliyetcilik kavramlari var ve her tur manipulasyona acik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 cık o irana yollıcak bizi. yanlız sen nazi olduğunu artık kabul ettin sanırım. evrim olayını o şekilde mi idrak ettin onu merak ediyorum. neyse. sen bi benim mesajlara toptan bi cevap versene kıvırmadan ayırmadan. güzel olcak.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Anason'un dediği gibi şu an Amerika'dan daha büyük bir milliyetçi ülke yok.Adamların her filmninde kendilerini övmeleri, kendilerini elit/üst takaba insan görmeleri bize en büyük milliyetçinin ve şu anda en büyük tehlikenin yine kim olduğunu gösteriyor; ABD[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bırakın potansiyel tehlikeleri yahu. filmlere gelene kadar... ortada pratiğe geçmiş gözle görülür elle tutulur fotoğrafı çekilir şeyler var fantaziye gerek yok yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 iyide sevgili biberim unity adamların pazar milliyetçiliğinin sonuçlarından biri değil mi o zaman arapları ülkelerine almamaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben hala cevabı alamadım evet mi hayır mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar