Fiulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bi arkadaş için bu oyunun hilelerini bulmam lazım. Bir kaç yere bakmama rağmen bu hilelere ulaşamadım bana yardımcı olur musunuz ?[hline]Ben Rulaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bildiğim kadarı ile oyunda hile yok. Bir takım buglar vardı beleş transfer falan yapabiliyordun ama son yama ile onu düzelttiler. Birde trainer' lar falan var para almak için ama hiç denemedim.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Milli Takım Menajeri Olmak: Öncelikle Add Manager'i seçin. Daha sonra Team Options'tan Choose from the list'i seçin. Burada istediğiniz bir takımı seçtikten sonra takımdan herhangi bir İngiliz oyuncuyu seçin. Daha sonra Players profile'den England'ı seçin. Oradan Take control'u seçin. Artık menajersiniz. Bunu başka bir ülke için de yapabilirsiniz Bedavaya Oyuncu Almak: İstediğiniz oyuncunun fiyatını çok yüksek tutun. Oyuncunun kulübü transferi kabul ettiği taktirde, contract butonuna basın. Contract ekranınıda, soldaki araç çubuğundan news seçeneğine tıklayın (bu işlem sırasında geri okuna basmayın!). Oyuncunun ismine tıklayarak teklifinizi geri çekin. şimdi bedava yada çok düşük bir rakam teklif edin. Sol araç çubuğundan geri okuna basın ve anlaşma detaylarının olduğu ekrana gelin. Oyuncu açıkta kaldığı için ona bir kontrat teklifi yapın. Böylece onu bedavaya yada çok ucuza alabileceksiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bunu cm4 fan sitelerindede söylerim cm,hileyle oynanmaz cm alın teriyle oynanır zaten oyunun güzelliği zar zor bir adamı transfer edip o oyuncuyu geliştirmekte,oyunun zevki bir maçı transfer ettiğin kilit adamlarla sağlamakta.. hileyle olacaksa bir sürü var ama hem uymaz bu oyuna hemde hoş değil.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 CM yi hile yaparak oynayana yuhhhh olsun ne diyim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar