Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 beyler size bir sorum olucak belki size kolay gelicek ama ben aradım bulamadım sorum su adam ustune giydgi bir seyi 15 saniye için hareket ettiremiycek bunu ben cloak için yapmak istiorum[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kaç topic gerekli aşşağıda açmışsın zaten.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya başlığı değiştirsene :)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben asagıdakinde baska bir konu için topic actım ve kimse cvp vermedi cloak adını duyan kimse topice bakmıo ve ayrıca bu farklı bir sorun abi ne yapim ilginc olsun die bu baslıgı koydum yoksa kimsenin bakacagı yok[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kaldıramama gibi bir sorun için doktora gitmen gerekli ... Timer verirsin iteme o süre içinde attr=08 yaparsın böylece kaldıramaz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 mesela giyince 15 saniye kaldıramayacak on=@equip attr=00010/never movable tabi eğer newbie ise never movableyi sonradan eklemen gerekecek neyse. timer 15 on=@timer attr=0[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bende baska bişi soracam nbl faction stone u link ettikten sonra stonelerı yerınden oynatamıyorum bunun için neler önerebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 stoneyi remove et yenisini istediğin yere koy :P[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Click Me ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 onu yapınca tekrar uid falan düzenlemek lazım eniyisi sen taşa çift tıkla sonra src.targ.bounce yaz çantana geliyo istediğin yere götür koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 .xp britain falan filan yada koordinat vererek yollarsın. Yada güvenliği biraz azaltarak scripti açarsın on=@itempickup olması lazım sanırım onun altında return 1 var onu silecen. tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: [b] on=@itempickup on=@pickup_ground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya kardesim ben mi beceriksizm yoksa sizin verdiklerinz mı yanlıs alah için biri baksın suna ya bir timerı koskoca paticikte kimse yapamadı yaw ney soru sormusum yaw bakın anlatmak istedgmi hg oynayanlar bilir hg deki cloakun aynısı gibi olucak yane 15 saniyede bir cekip bırakma gibi bir sansın olucak scpyi atıroum yapabilien biri yapsın alah için Simdiden Saolun..... [ITEMDEF i_cloak_reflection] DEFNAME=i_cloak_reflection ID=i_cape NAME=Cloak of Reflection WEIGHT=8 ON=@CREATE COLOR=0481 HITPOINTS={5000 10000} ON=@EQUIP IF (=) TIMER=600 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 RETURN 1 ELSE ON=@TIMER 15 CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. TIMER 15 ON=@UNEQUIP TIMER -1 CONT.SYSMESSAGE You no longer feel reflective towards magic. CONT.FINDID.i_rune_magic_reflection.REMOVE RETURN 0[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Eğer ciddi anlamda bişeyler yapıcaksan şu anda bırak..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben ciddi biseyler yapmıycam sadece birine soz vemisler benim adıma bende herneyse ya uzun hikaye de sen biliosan cvp yaz millete laf sokmak bos konusmak icin degil yara saglıycagına zarara ugratma[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 O script baştan sona hatalı ama on=@timer diceksin 15 in anlamı yok kaldır onu on=@equip kısmına niye timer=600 yazdın 15 olacaktı ayrıca on timer kısmıda yanlış sen tekrar uğraş nebula scriptlerine bak bi dialogu nasıl karşındaki adama equip ettirebileceğine bak orda timer olayını anla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar