Tron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 http://vimeo.com/15709105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 okumadım izlemedim ama türkler ve internette oylamalar demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 vimeo yasaklanmamışmıydı sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dasaaa said: okumadım izlemedim ama türkler ve internette oylamalar demek istedim açıkcası seçimin nasıl gerçekleştirildiği hhakkında bilgim yok. merak etmedim de. Fakat şunu söyliyebilirim ki diğer 3 çalışmaya göre Şentürk'ün çalışması hiçde oylamayla oraya gelebilecek gibi durmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 video vimeodan galiba youtube yada facebook linki varmı acaba :P vimeo ya giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gif varsa koysana abi direk bu ne gereksiz bi video :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 okumadan izlemeden yorum niye yapıyorsunuz anlamadım. çok başarılı bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 iş çok güzel. diğer finalistlerin işleri de kendi konseptlerinde çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar