KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tanrı modu resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Oyun hakkındaki sistemler için detaylı bilgiyi mmoculture.blogspot.com'da bulabilirsiniz. Yazarı PerfectWorld ile bayağı bir tanışkın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben sana tanrı olamazsın demedim insan olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://forsakenworldhq.com/2010/09/added-floating-guild-base-features/ çok enteresan ve güzel bir guild sistemi :) umarım belirli sayıda oyuncu buradan toplayıp bir guild kurarız. Bazı diğer sitelerde de sabırsızlıkla oyunu bekleyen oldukça oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 aib yok sırf şu vampire olayı yüzünden oynanmaz hale gelicek bence bu oyun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ehue betada millet vampir olsun ben dwarf olarak boş mapte kalmaya razıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 beni betaya almadılar:( çok kırıldım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yaf beta meta betakey istedik verdiler de dl linki yok oyunun kendi sayfasında. vahiy'le mi gelicek oyun makineye? :D -şair burada download linkini bilenlere seslenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Perfect World said: We will be sending you an email prior to October 27th to inform you where to download the game client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 You have been selected for the Forsaken World beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 girip girip oynamıyorum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 gani gani closed beta key giveaway var ben onlardan alip bitirmistim register olayini. google dan aratin forsaken world closed beta key giveaway diye cikacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Silphatos said: You have been selected for the Forsaken World beta 4 hesap ile 7 ay önce başvurdum hiç birine çıkamdı ben böyle işin ta... resmi sitede de isyanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben bugün kaydoldum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aa durun ya maile 2 tane de arkadaşlarını davet et diye key atmışlar AHAH. bi tanesini KillerLord'a özelden atıyorum diğerini de buraya yapıştırıyorum isteyen alsın. LXB29-K9B-73HZ edit: phase 1 hakkında konuşuyormuşunuz fail oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 :P o herkeze geliyor da bugün beta ya katılacak hesaplara email yolladılar. Sonraki aşamalarda katılacaklar da Unfortunately, you were not selected to enter this first phase of closed beta. Rest assure that your redeemed key will give you access to enter one of several Forsaken World closed beta phases and we will notify you when your time comes! gibi bir mesaj aldı. Bu arada inviteleri şikelli gönderdikleri forumda kanıotlandı resmi forumlarında anormal kavga var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Battle of the Immortals Status: Accepted Forsaken World Status: Accepted Heroes of Three Kingdoms: Accepted benim account su sekilde, closed beta key dagitan yerden alip girmistim, sizde de bu sekilde ise demekki benimkide yalan bisii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 a bende 2 tane var redeem key MEK51-E4B-23SP MWJ34-Y8D-41LX buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Kanuni said: Battle of the Immortals Status: Accepted Forsaken World Status: Accepted Heroes of Three Kingdoms: Accepted benim account su sekilde, closed beta key dagitan yerden alip girmistim, sizde de bu sekilde ise demekki benimkide yalan bisii :) evet bugün değiştirip abuk subuk iş yaptılar normalde 1500 kişi ile olacaktı. Ayrıca bir guild'i komple onaylamaları resmi forumda savaş çıkarttı. NOT: Sen benim işim olmaz dememişmiydin bu oyun için? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Herseyi denerim ben ama herseyi.. Sonra oynamam. Gurme gibi tadarim yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 su sacma salak kore oyunlarinin iki videosunu gorup gaza geliyosunuz hala. ilk videoda sailormoon ironforgedan cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nasıl gelmeyelim gaza.... oynanacak oyun var da bizmi oynamadık :D belki iyi bişey çıkar diye şansımızı deniyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Kanuni said: basarili gorunuyor ama oynamam free oldugu icin. ama dener :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 denerim :) korumam gereken sacma bir unum var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar