onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 itu guzel okul insallah basarili olursun:) amma velakin en son festivalin gitmistim ortam superdi o kadar cok erkek var ve o kadar az kiz varki millet normalde diger okullarin festivalinde kizlarla eglenirken burada gures tutuyorlardi:) eheh dahada iyisi baktim kosede bir cift deli gibi opusuyor ne is dedim yaklastim ahanda o ne sanki iki erkek opusuyor dedim ne is falan sonradan farkettim ki biri kizmis yani benim gordugum itulu kizlar bole abi bol biyiklisindan:) amma velakin nasil suleyman demireller ne biliyim yiginla dier siyasetciler bu okuldan cikti anla:) her neyse turkiyenin en iyi teknik okuluna girmissin cok basarilar.
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 359 la girdim :)[signature][hline]Alma? Mater?
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Lixad özel mesaj :)[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Lixad, 21 Ağustos 2004 00:51 tarihinde demiş ki: Çok sevindim ya güzel bir mekana benziyor yaşasın :)) detayı icin hatta www.taskisla.net[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: onlyreal, 21 Ağustos 2004 01:13 tarihinde demiş ki: itu guzel okul insallah basarili olursun:) amma velakin en son festivalin gitmistim ortam superdi o kadar cok erkek var ve o kadar az kiz varki millet normalde diger okullarin festivalinde kizlarla eglenirken burada gures tutuyorlardi:) eheh dahada iyisi baktim kosede bir cift deli gibi opusuyor ne is dedim yaklastim ahanda o ne sanki iki erkek opusuyor dedim ne is falan sonradan farkettim ki biri kizmis yani benim gordugum itulu kizlar bole abi bol biyiklisindan:) amma velakin nasil suleyman demireller ne biliyim yiginla dier siyasetciler bu okuldan cikti anla:) her neyse turkiyenin en iyi teknik okuluna girmissin cok basarilar. tabii lixad gözün korkmsın taskislanin hanimalri güzeldir, hatta güzel ve zekidirler de. Ama delidirler (ciddi anlamda :) ) Yani...neyse analrsın[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben de görmeden secmistim sans kader ben hic bir üniversite gezisine gitmedim kıl olurum valla gireyecegim girmeyecegim belli degil zilyon tane degisken var hayatta Lise de iken hep biiz ziyarete gelen veeltlere acırdım acınmak istemedim :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: fizban, 21 Ağustos 2004 09:59 tarihinde demiş ki: lixad şimdi itüyü görmeden mi seçtin sen bölümünü ?!? lixad izmirli değil mi :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gezmiştim geçen sene ama ayazağa kampüsüydü orası galiba. Ya benim bu bölümü seçmem 2 günd eoldu fizbancım :)).[signature][hline]Alma? Mater?
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hehe bende İTü nün maslaktaki toplama kampında okudum. blackrose benim çömezimdi o zamanlar ehuhe. Fizik hocaları konusuna katılıyorum bize gelen fizikci yercekimini anlatacam diye fizik kitabını yere ata ata parcalamıştı manyak. ona ragmen anlatamamış olacak ki ilk iki sene butun fizik derslerinden cakmıstım.:) ama takip edilen kitapla sınavda cıkan soruların allahı bir olmazdı. cıkan sorularda iki kalem oynatana vay be gözüyle bakardık:-P (blackrose atlar simdi "yoo ben cok rahat gectim sizde sorun var diye")[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kim lan çömez ben bitirirken daha yeni giriyodunuz siz :p bu arada 4 sene boyunca sadece tek bir dersten tek bir kere bütünlemeye kaldım, o da fizik 2'dir :p yani o durum bize özel değildi, hiçbişe anlatmayıp herşeyi sordukları için doğal olarak kimse kalem oynatamıyodu, hatta biz fizik ve mat sorularını fen ed.'ta okuyanlara götürüp gösterirdik adamlar bu ne be biz bu kadar zor çözmüyoruz derlerdi :p zamanında bunlara bizim fakültenin dekanı bi oyun oynamış ondan içlerinde kalmış ondan böyle yaparlardı hikaye de şöyle; şimdi bi balo ya da öyle bişe düzenleniyo, fen edebiyatı davet etmiyolar sanırım, bunlar da işte biz de gelmek istiyoruz diyolar, dekan (galiba, bundan emin değilim) bunlara diyo ki tek bir şartla; gelirsiniz ama bizim kızlarla dans edebilmek için her defasında en fazla aranızdaki mesafenin yarısı kadar yaklaşabilirsiniz... ee şimdi teorik olarak sonsuza giden bir seri olduğu için hiçbir zaman kızlara yanaşamadıklarından adamlar baloya gelmiyor ve işte kabak bizim başımıza patlıyor ;) tabi bu efsane gibi bişe, Allah bilir doğru olmadığı gibi Sütçü İmam Üniversitesi'nde geçmiştir ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ağustos 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hehe buda uyuyan güzelin hikayesine benzemiş ''baloya kötülük cadısını çağırmamışlardı.....''[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar