Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtü ile ilgili bir kaç soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben şimdi itü - Endüstri Ürünleri tasarımını kazandım ama kafam karıştı.

BU bölüm mimarlık fakültesinde o da taksimdeymiş. Binayı gören avrmı naısl bişi güzelmi Maçka kampüsüne uzakmıdır?. Yurtları nerde. bir arkadaşım endüstri mühendisliğini kazandı onla aynı yurtta oda arkadaşı olma ihtimalimiz varmı?.

Birde İtülü kimler var burda?[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
endüstriyel tasarım.mesela bir mouse'ın şeklini yada bir elektronik cihazın dış şeklini yada en basitinden bir vazo tasarlayabilrisin.araba kasası da tasarlayabilrsin yani estetik ve ergonomik şeyler baya güzel bir bölüm tebrik ederim.kaç puanla girdin bu arada?[signature][hline]administrator error
Mesaj tarihi:
ben varım da
farklı kampüsteyiz.
ama bazı dersler bizim kampüste oluomuş ilk 1 yada 2 sene sanırım.
hazırlık da okuyabilirim ben başka şeyler yapmak için.
gel bakiim istanbula.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
evet ilk sene genellikle herkese maslak kampüsünde okutuluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Lixad, 20 Ağustos 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
Ya ben şimdi itü - Endüstri Ürünleri tasarımını kazandım ama kafam karıştı.

BU bölüm mimarlık fakültesinde o da taksimdeymiş. Binayı gören avrmı naısl bişi güzelmi Maçka kampüsüne uzakmıdır?. Yurtları nerde. bir arkadaşım endüstri mühendisliğini kazandı onla aynı yurtta oda arkadaşı olma ihtimalimiz varmı?.

Birde İtülü kimler var burda?

Hyattregency nin hemen karsında yer alır. 31 mart ayaklanamsının cıktıgı kısla oldugu icin eski binadır tavan yüksekliği 15m dir. Koridor uyuznlugu ise 75m i bulur. Bogaza nazır balkonları vardır ama siz end-tas cıalr rüyanırda göürüsünüz oraalrı:) . Mimarların yeri dir oralar, yurt ları ise makine fakültesinde yer alır hemen yayınıdadır. Bine tek kelmieyle mükemmeldir + büyülüdür. Her mezunu ile konus hepsi "büyülü" der, cünkü taskısla itü'den ayrıdır. ITU türkiyenin öğrenci basına en cok metro kare düsen universitesi bu yüzden ıssızdır, sakindir ama taskısla insanlar ic icedir. Öyle ya da böyle herkesi tanırsın ve artık öyle bir ortam olur ki tanımadıgın insanlar sana gelip "kolay gelsin" der ki mimarlık fakültesinde en cok duyacagın söz budur.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 20 Ağustos 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
Taşkışla'nın kendi yurdu yok, diğer kampüslerden birinde yer verirler. Taşkışla'nın binası eski bir kışladır (vay be), haketen çok güzel bir binadır. Ortasında koca bir avlu, koca da bir otoparkı var. Öğrenci ortamı da kraldır, entasçı olarak fakültenin "kral"ı olacaksın zaten. Baya güzel bir yerdir, Taksim meydanına yürüyerek 10 dakika bile sürmüyor. Çatısından efsanevi boğaz manzarası var hatta. Taşkışla Bahar şenlikleri olur bir de, ayrıca hastasıyız. Benim ablam orada 5 yıldır, şimdi değil gerçi, ama baya gitmişliğim var, güzel bir yer.

gecen ki festşval de kıyafet balosu vardı, :) ben sovalye kostumu yaptım, dur resmini bularsam koyarım :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
anam o kostümü bana satsana :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kendim craft kagıdından yaptım yani. Ben baloyu unutmusum baktım bunlar efe gelsene falan dediler. Kostüm yok dedim. Bunalr biz sana maske yaparız dediler, heyt ulan ben tasarımcı adamın kendim yaparım dedim.

O sırada yanımda arazi modeli yapmak icin getirdigim craft kagıtları vardı, aldım elektrik bantını da basladım. Kalkan kolluk neyn bile yaptım :). Artık öyle bir hal almıstım ki, haraket edemiyordum:)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
hmm balom olduğunda tekrar sana dönerim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

hem taskilsa görüntüleri
hem festival

bu arada gördügünüz kedi
taskislanın sisko kedisiniz
2 adı olmakla berabr (osman - otoket)
cok siskodur

gibi gibi
güzeldir
biz bu gördüğünüzün koridrum
12m lik maketini yaptık
ög yani
legim kaminasının parmaklarımda actıgı yaralar dahala sıcak[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim

Mesaj tarihi:
ben de itülüyüm :)
96 mezunuyum ama bu itülü olduğumu değiştirmez değil mi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
biride bana maslak kampüsünü anlatsa bari

*!blackrose'a bakar melül melül*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
o bahsettiği metrekarelerin adamın başına düştüğü yer de Maslak kampüsü işte :p

içinde baraj var daha ne diyim ;)

Maslak kampüsü süperdir, eşşek kadar büyük olduğu için İTÜ'nün bütün festivalleri, şenlikleri hep buradadır, o tarihi binalarda okuyan taşkışla, maçka ve gümüşsuyu tayfası da maslağa gelir bu dönemlerde

spor salonu, tenis kortları ve bilumum sosyal tesisler mevcuttur, mediko sosyal yani dişiniz ağrıdığında da gideceğiniz yapı da buradadır

ister balta girmemiş ormanlarında dinlenirsiniz ister çayır çimene yayılırsınız, kendinizle de sevgilinizle de başbaşa kalabileceğiniz istemediğiniz kadar yer vardır

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Ağustos 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
60 kişiydik 2 kız vardı niye ki?
bunun konuyla alakası ne alala
fakülteleri mi yarıştırıyoruz burda :p
sana bi çevre mühendisliği bölümü hamlesi yaparım üzülürsün ;)

*!eski acıları depreşir*

edit: hesapladım da 2 kg civarı düşüyomuş her adamın başına

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 20 Ağustos 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
60 kişiydik 2 kız vardı niye ki?
bunun konuyla alakası ne alala
fakülteleri mi yarıştırıyoruz burda :p
sana bi çevre mühendisliği bölümü hamlesi yaparım üzülürsün ;)

*!eski acıları depreşir*

edit: hesapladım da 2 kg civarı düşüyomuş her adamın başına

ehe :)
benim arkadasım girid bu sene cevreye
eski gs esprisi yapıp
"yenir mi ?" demek istiyorum. yani nasılsıldır iş imaknalrı ? bölüm kazıkmıdır ? falan

[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 20 Ağustos 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen git gör kendin karar ver yenir mi yenmez mi
haa ama dikkat et, "zaten yeniliyor olanlara" bulaşma ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
sadece taktiğini değiştirdi kanma :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
matematik sorun olmaz da fiziğe genelde fen edebiyat fakültesinden deli tipli fizikçiler geldiği için sorun olabilir

böyle gömleğini en son 6 ay önce ütülemiş, tarağın icat olduğundan habersiz, hala tek bıçaklı permatiği tek traş olma yöntemi olarak bilen hocalardır bunlar, zaten görsen tanırsın ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...