Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 it's not your max if the form is right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 124 kg bench :) rekorum az kaldi 150kg hedefime. 2 tekrar biri yardimsiz digeri yardimli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Gidiyorum şimdi kol çalışıcam,aşırıda uykum var soyunma odasında sızarsam sakat asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ahahaha bugün yeni yetme elemanın biri aklı sıra benle mekikte kapışmaya çalıştı. Aldım ifadesini... :D Durmadan zaten 100 tane çekiyordum. 50ye geldim baktım aynı anda yatıp kalkmaya çalışıyor. 100e geldim baktırm duracağı yok onunda... Dedim aman aman :D 120de kesildi ben 150'ye zorladım. Şu anda eve geldim ama karnımı hissetmiyorum. :D Olsun aldım ifadesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bos calisma yerine agirlikla calismani tavsiye ederim. ornegin 100 tekrar yerine 20 kilo al 30 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vaperon said: Ahahaha bugün yeni yetme elemanın biri aklı sıra benle mekikte kapışmaya çalıştı. Aldım ifadesini... :D Durmadan zaten 100 tane çekiyordum. 50ye geldim baktım aynı anda yatıp kalkmaya çalışıyor. 100e geldim baktırm duracağı yok onunda... Dedim aman aman :D 120de kesildi ben 150'ye zorladım. Şu anda eve geldim ama karnımı hissetmiyorum. :D Olsun aldım ifadesini :D neler yapmamalıyız 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bugünde ortalama üstü bi çalışma çıkardım göğüs biceps çalışarak.Geçen haftaya göre 2 şer kilo arttırdım.İlk defa deadlift denedim 3x5 35şer lbs koydum bacaklardan çok alt belim çalışıyor gibi geldi doğru yapıp yapmadığımı anlamamak çok kötü.Bu arada squat çalışan birine denk geldim kıçının arkasına sandalye koymus sandalyeye değdiğinde kalkıyordu acaba ass on grass şeklinde devam mı etsem yoksa o şekilde daha sağlıklı sakatlanma riski az çalışabilirmiyim ? boy 1.72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Deadlift'in beli zorlaması normal zaten bacak egzersizi olduğu kadar da bel egzersizi. Squat derinliği ise belini nereye kadar dik tutabildiğine bağlı. Beli dik tutabiliyorsan inebildiğin kadar inebilirsin. Dik tutamıyorsan paralel bile yapman sakıncalı. Öyle bir durum varsa hamstring'leri gevşetmek çözüyor genelde sorunu. Çok şık yöntemler var o tür şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 entel takılmayı sevmediğim için basit bir anlatımla bugün yaptıklarımı söyleyeceğim. 1 saat biceps triceps 10 dk pisiklet. 3 set te omuz eski günlerime döndüğümde yine foto koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 askerde verdiğim 30 kilonun 15 ini geri aldım ve hızla antremanlarıma devam ediyorum 3 rakamlı değildim askerden beri püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Aralıkta askere gidiyorum badici eküri. Ne tavsiye edersiniz? Cut mı yapıyım askerde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mecbur öyle olcak zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 askerde kilo almassan 100 lira veririm. usta birliğinde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bugün sırt triceps çalıştım güzeldi.Çok hafif geçenki deadliftten kalma bi belde his vardı dayanamadım yine deadlift çalıştım.Maximumu merak ettim bi 180 lbs kaldırdım çok aşırı zorlamadı yaklaşık 200 kaldırabilirim gibi geldi.Şimdi buna göre 5x5 çalışmak istiyorum 160 civarlarındamı çalışmalıyım ki?Keşke squatta böyle rahat olsa imiş.Bu arada nasırları patlattım eldeki yara bandıyla bitirdim çalışmayı eldivensiz çalışıyodumda napsamda engellesem bu nasır olayını en azından azaltacak yöntem artık sarmakmı lazım nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mirage benim de bacaklarım uzun. Şu sumo deadlifti deniyim bakıyım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bugün evdeki extra antremanım: Crunch 5x70 Diamond Grip Push-ups 4x12 Antreman sonrası için aklıma bomba bir fikir geldi: Kardiyo niyetine 10 dakika kolbast.: http://www.youtube.com/watch?v=KLaDPjc61lo Koşmak, ip atlamak halt etmiş. Direk nabzı tavana fırlatıyor hehehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bugun drop set bacak calisirken ebemle tanistim. brrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hmppfs hmppps erkek kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yarın çekimler için izmire gidiceğimden dolayı 1 hafta ara vermek zorunda kalıyorum spora. o yüzden bugün abandım biraz. 3 set bench 130-120-110 kg 3 set barbell 40-40-40 kg kilosuna bakmadım ağır bir triceps sonra 3 kere daha yukardakilerle aynı biçimde kol 1 kez daha aynı biçimde göğüs sonra biraz daha ağır bir triceps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kilo almak için fitnessa başladım ben de, gün aşırı gidiyorum. 183-184 gibi bi boy var 56.5 kiloydum şimdi 59 oldum. gerçekten zor kilo almak benim için:( aslında normal yediğimi düşünüyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Normal değil hayvan gibi yiyceksin (sağlıklı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Pazartesi sumo deadlift rekorumu, dün de front squat rekorumu kırdım... hem de kilo verirken. Yiha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mirage said: Pazartesi sumo deadlift rekorumu, dün de front squat rekorumu kırdım... hem de kilo verirken. Yiha! Kaç yaptın? Buarada sana çok teşekkür ederim sumo deadlift tavsiyen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 uber programa baslamak uzereyim :P sabah kalk kahvalti saat 11-12 gibi gyme git ana bolge (gogus, sirt, omuz, kollar, bacaklar, sirt ve bacak gunleri kardiyo yok yerine abs) calis 20 dakika kardiyo yap. eve gel saat 14-15 gibi yemek zikkimlan saat 17 gibi 20-30 dakika yuz (haftada 5 gun) gel geri 19-20 gibi ye gene. zibar. gene gitmesse body fat yapacak seyim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar