Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cons

Öne çıkan mesajlar

her gun yedigim seyleri hatirlayamadim :)

neyse sunlar guzel

Universal Proteon Bar
Elite Gourmet Protein Bar (bunun brownie olani)
Weider Double Pro Bar bunun findik-muzlu karisigi super)

bunlarin yaninda

vpx zero impact bar (bok gibi camur resmen)
muscletech protein barlari (guzeller ama usttekiler daha hosuma gidiyor)
oh-yeah protein barlari (guzeller ama pahali hafiften)

3-4 tane farkli aklimda kalmayan baskalari ama guzel degillermis ki kalmamis aklimda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Ben de omzum için BSN Syntha-6 ısmarladım. Chocolate peanut butter. Aylar sonra ilk kez protein alcam. Bakalım bi yararını görcem mi.

cukulatali cookie abi bu yarisi carb =) . ama en iyi falan ya. 1 ogun yemis kadar oluyosun, 3 ce$it protein var icinde.

bizim de bi hoca hastalaninca aminoasit yiyin derdi. hey gidi..
Sosyal ağlarda paylaş

ölçü yok ve 60gr kullanın yazmışlar ha? iyi pazarlama sdf

antreman sonrası 30gr yeterlidir, 3-4 çorba kaşığına denk gelir herhalde. tam emin olamadım.

edit: ya düşündüm scoop vardır kutunun içinde, çatalla fln iyice bak bazen dibe batmış olur bulamazsın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son 1-2 aydir haftada 4 gun gidiyorum , program klasik split, chest triceps, back biceps, shoulder abs, legs bla bla.

simdi gene 4 gun gidip split bodye gecicem sanirim haftada bir kas grubunu calistirmak icime sinmiyor ve kesmiyor gibi, mantiken herkesin dedigi upper body lower body gitmek ancak ben daha degisik yapmak istiyorum , eger klasik yontemle gidersem tek bir gune chest back, arms, shoulder hepsini sokmak gerekiyor ve yapilacak hareketler azaliyor, ben bunun yerine chest shoulder triceps bir gun, back biceps legs bir diger gun yapacagim..

toplamda 1 gune yaklasik 10-12 hareket geliyor, set sayisini eger becerebilirsem 4 yok yemezse 3 sete dusurup tekrar sayisini yerse 4x8 yemezse, 3x10 falan deneyecegim.

ayrica her hafta bu sekilde her grup 2 ser kez calismis olacaklar ve ornegin sali gunu yaptigim chest hareketleri ile cumartesi yapacagim chest hareketleri birbirinden farkli olacaklar.

gunluge bugun icinde hazirlayacagim programida gecerim.

gorusleriniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sali ( chest - shoulders - triceps )

chest
machine bench
machine fly
smith machine decline
crossover

shoulders
machine press
lateral rise
vertical rise

triceps
dips
machine triceps
rope

carsamba ( back - biceps - legs)

back
pull down machine
elevated cable rows
dumbble rows
hyperextensions

biceps
seated dumble curls
machine dumble crushers
3x7

legs
4 klasik hareket

---------------------

Cumartesi ( chest - shoulders - triceps )

chest
machine bench narrow
machine fly
dumbbell bench (incline)
dumbbell incline fly (dips)

shoulders
arnold press
reverse fly
shrug

triceps
skull crusher
v bar push down
kick back

Pazar ( back - biceps - legs)

back
pull down
behind neck pull down
cable rows
rows

biceps
ez bar curl
hammer
cable overhead curl

legs
4 klasik hareket

her gun 8-10 dakikalik bir abs dongum olacak, eger dotum yerse 20 dakika kardiyoda yapacagim. bacak gunlerinde kardiyoyu bacaktan one alip bacaklari isitmak istiyorum.

sag omzum ve tricpes bolgesinde klasik bazi hareketleri yapmami engelleyen bir agri var, ornegin bench press, shoulder press vs, yukardaki hareketleri degistirecegim hafiften sadece bir fikir sahibi olun diye yazdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun. :) Sırt ve bacaklar en büyük kaslar olduğu için chest/shoulders/triceps ile back/biceps/legs arasında kas kütlesi açısından fark var yalnız. Önemli bir etkisi olcağını sanmıyorum ama back/chest/shoulders, legs/biceps/triceps de denenebilir. Hem biceps/triceps için süperset falan da yapabilirsin istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...