Horcrux Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Kime göre normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Dedim ya uzaylı gibi gözükmüyorum sonuçta, bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Her protein bar guzel diye bir sey yok ama benim testlerim sonucunda 3 tanesini cok sevdim, isimlerini sonra yazarim aklimda degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 her gun yedigim seyleri hatirlayamadim :) neyse sunlar guzel Universal Proteon Bar Elite Gourmet Protein Bar (bunun brownie olani) Weider Double Pro Bar bunun findik-muzlu karisigi super) bunlarin yaninda vpx zero impact bar (bok gibi camur resmen) muscletech protein barlari (guzeller ama usttekiler daha hosuma gidiyor) oh-yeah protein barlari (guzeller ama pahali hafiften) 3-4 tane farkli aklimda kalmayan baskalari ama guzel degillermis ki kalmamis aklimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ben herhangi bi cikolatali protein tozunu yagsiz yogurt ve az tuzla karıstırıp iciyorum, su veya süt yerine. cok daha içileybıl bişey oluyo bence ve tadı baya güzel geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahaha protein tozundan ayran yapmışın hoca sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahahaha. Iyi bacak calistim. yürüyemiyorum suan heh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 omuz icin Kinesiology Tape siparis verdim birde omuz icin bir nesne, dizlik gibi ama omuz icin bakalim nasil bir etkisi olacak. umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben de omzum için BSN Syntha-6 ısmarladım. Chocolate peanut butter. Aylar sonra ilk kez protein alcam. Bakalım bi yararını görcem mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ne alaka protein tozu ile omuz tamirati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Valla spor salonundaki fizyoterapist elemanın dediğine göre her sakatlığa iyi gelebilecek şeyler olabiliyomuş protein tozlarında. En basitinden tonla protein ve mineral var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mirage said: Ben de omzum için BSN Syntha-6 ısmarladım. Chocolate peanut butter. Aylar sonra ilk kez protein alcam. Bakalım bi yararını görcem mi. cukulatali cookie abi bu yarisi carb =) . ama en iyi falan ya. 1 ogun yemis kadar oluyosun, 3 ce$it protein var icinde. bizim de bi hoca hastalaninca aminoasit yiyin derdi. hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bi de omzum için eczaneden eklemlere özel bi multimineral aldım. Glucosaminsulfat bi de Glucosamine var içinde. Onun dışında demir, çinko falan da var biraz. Bu tür şeylerin işe yaricağına inanmıyorum ama pek bi zararı da olmaz herhalde die aldım öyle. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 16 km bisiklet sonrası gym hiç iyi olmuyor, sakın denemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 denemeden aşikar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 koşu bandında uyuya kalan var mı ? http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/200750_10150135851447328_557187327_6506649_6224186_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Annem benim içim QNT marka protein tozu almış ama kutudan ölçü çıkmadı. 60gr kullanacaksınız diyor da nasıl hesap edebilirim? Buraya danışayım dedim. Ve mutfak tartımız yok, baştan söyleyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ölçü yok ve 60gr kullanın yazmışlar ha? iyi pazarlama sdf antreman sonrası 30gr yeterlidir, 3-4 çorba kaşığına denk gelir herhalde. tam emin olamadım. edit: ya düşündüm scoop vardır kutunun içinde, çatalla fln iyice bak bazen dibe batmış olur bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 60gr ı vucut zaten absorb edemez diye biliyorum, bi seferde alınınca. 40grı gecmemek lazım, 30 da makuldur spor sonrası icin, gun icinde geir kalan 100-140ı alıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 son 1-2 aydir haftada 4 gun gidiyorum , program klasik split, chest triceps, back biceps, shoulder abs, legs bla bla. simdi gene 4 gun gidip split bodye gecicem sanirim haftada bir kas grubunu calistirmak icime sinmiyor ve kesmiyor gibi, mantiken herkesin dedigi upper body lower body gitmek ancak ben daha degisik yapmak istiyorum , eger klasik yontemle gidersem tek bir gune chest back, arms, shoulder hepsini sokmak gerekiyor ve yapilacak hareketler azaliyor, ben bunun yerine chest shoulder triceps bir gun, back biceps legs bir diger gun yapacagim.. toplamda 1 gune yaklasik 10-12 hareket geliyor, set sayisini eger becerebilirsem 4 yok yemezse 3 sete dusurup tekrar sayisini yerse 4x8 yemezse, 3x10 falan deneyecegim. ayrica her hafta bu sekilde her grup 2 ser kez calismis olacaklar ve ornegin sali gunu yaptigim chest hareketleri ile cumartesi yapacagim chest hareketleri birbirinden farkli olacaklar. gunluge bugun icinde hazirlayacagim programida gecerim. gorusleriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Sali ( chest - shoulders - triceps ) chest machine bench machine fly smith machine decline crossover shoulders machine press lateral rise vertical rise triceps dips machine triceps rope carsamba ( back - biceps - legs) back pull down machine elevated cable rows dumbble rows hyperextensions biceps seated dumble curls machine dumble crushers 3x7 legs 4 klasik hareket --------------------- Cumartesi ( chest - shoulders - triceps ) chest machine bench narrow machine fly dumbbell bench (incline) dumbbell incline fly (dips) shoulders arnold press reverse fly shrug triceps skull crusher v bar push down kick back Pazar ( back - biceps - legs) back pull down behind neck pull down cable rows rows biceps ez bar curl hammer cable overhead curl legs 4 klasik hareket her gun 8-10 dakikalik bir abs dongum olacak, eger dotum yerse 20 dakika kardiyoda yapacagim. bacak gunlerinde kardiyoyu bacaktan one alip bacaklari isitmak istiyorum. sag omzum ve tricpes bolgesinde klasik bazi hareketleri yapmami engelleyen bir agri var, ornegin bench press, shoulder press vs, yukardaki hareketleri degistirecegim hafiften sadece bir fikir sahibi olun diye yazdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Hayırlı olsun. :) Sırt ve bacaklar en büyük kaslar olduğu için chest/shoulders/triceps ile back/biceps/legs arasında kas kütlesi açısından fark var yalnız. Önemli bir etkisi olcağını sanmıyorum ama back/chest/shoulders, legs/biceps/triceps de denenebilir. Hem biceps/triceps için süperset falan da yapabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Legs yuklenmiyorum ben fazlaca bu yuzden ayirdim chest back olarak , onem verdigim bolgeler oldugu icin agir giriyorum bu bolgeleri ayni gune alsam mumkun degil cikamam isin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 5x5 yapiyorum ben artik, cok guzel valla. Isolation haraket yok, bench press, squat, shoulder press agirlikli. compound egzersizler genelde, kol triceps bile calismana gerek yok hayvan gibi kuvvet artiyor zaten. kollar kendiliginden sisiyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bendensin adamım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar