Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cons

Öne çıkan mesajlar

SoulCube said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/c1b/32e/fc9/301/87f/1ba/e61/9d9/b3d/b08/54_450xNULL.jpg

Şöyle br vücudun olsaydı kıskanırdı evet,bak açık açıkta söyledim.

Çitos kaldırırken de koycağın olursa + rep puan bonusu var

abi bu eleman kim ben tanımıyorum biri açıklar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni ben de aynı durumdayım. Sağ omzum felaket ağrıyor. Antremanlarımı şu hareketler üzerine kuruyorum:

Squat, deadlift, clean, power clean, high pulls, snatch pulls, shrugs, wrist curls.

Yani nerdeyse sırf alt vücut. Nedense shrug yaparken omzum ağrımıyor. Tam ROM olmasa da dips yaparken de idare ediyorum. Ama mesela hiç bir şey yapmadan barfikse öylece asılsam bile ağrıdan duramıyorum. Ya da press, military press, snatch gibi kafa üstü pozisyonlarında çok ağrı var. Onları hiç yapamıyorum.

Bench press 40 kiloya kadar falan idare ediyor. 12+ tekrar yapıp molaları çok kısa tutuyorum. Öylece 40 kiloyla bile zorlayabiliyorum göğsü. Şınav da idare ediyor ama yine de ağrısız değil. O yüzden pek göğüs çalışmıyorum.

Yapabildiğim hareketlere abanıyorum işte anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Dreagloth soyledigin sey bende var ve hakli olabilirsin , hmmm mouse kullanirken agri basliyor.

Mirage bende sirt bicepsde hic sikinti yok essek gibi agir girsemde sikinti yok.

Bench, incline , fly, shoulder pressde sikinti cikiyor.

Acaba agriyan hareketleri pass gecipmi yapsam hareketleri , hic yoktan iyidir gene.

Mouse olayinda gercekten sag omuz uste kayiyor sakami dedin bilmiyorum ama gunlerdir dikkatimi cekiyordu zaten ama ne olmus olabilirki lifmi kopardik nedir.

Kol bandi diye birsey varmi acaba? Diz bandi vs gibi siki sikiya tutacak orayi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

omuz arka kol agrisi ile ilgili ne yapilabilir yahu ?

1 ay ara verdim an itibari ile ne chest ne omuz calisabiliyorum sinir oldum.

clebrex denedim hic etkisi olmadi, bir suru krem surdum banamisin demedi ..

fikri olan.

doktor demeyin hemen :)

skolyoz olabilir mi acaba omurganda?

turkiyenin %70inde vardir zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Mirage bende sirt bicepsde hic sikinti yok essek gibi agir girsemde sikinti yok.

Bench, incline , fly, shoulder pressde sikinti cikiyor.

Tamam işte bende de öyle. Barbell row yapabiliyorum. Biceps'te de sorun yok ama zaten biceps çalışmıyorum.

Shoulder press hiç yapamıyorum. Bench'te ağrıyor. Fly zaten yapmıyorum ama istesem de yapamam. Incline denemedim ama bench ağrıyosa o da ağrıyodur herhalde. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı olay bendede var sağ omzum baya hassas ufak zorlanmalarda filan sızlayabiliyor.Hatta sağ omzumun üstüne yatarak uyuyamıyorum, uyursam filan sabah kalktığımda baya sızlıyor.Mouse tutarken filanda sızlama yapıyor genelde, ama antremanda pek hissetmiyorum.Büyük ihtimal devamlı omzu kitliyip uzun süre mouse kullanmaktan kireçlenme gibi bişey oluyor.

Ben şöyle bişey buldum kireçlenme olduğunu anlamak için, sol elimizi sağ kanat kısmına koyup, sağ elimizi kaldırıp omzu ve kanat kısmını hareket ettirince bende sürtünme gibi bişey hissediyorum, bu kireçlenme sanırım.Pek zararı yok ama uzun süre mouseyle işim olduğunda sızlama yapıyor, bende bırakıyorum yada sol elimle mouse kullanıyorum.Fazla sızlarsa barfikste asılı duruyorum 10-15 sn rahatlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gym'i degistirdim, full tum hareketleri makinelerle yapabilecegim bir gym'e kayit oldum. serbest agirliklarda (dambbell, barbell vs) sakatlanma riskimiz cok daha yuksek ve sakatliklarin iyilesmelerinin zor oldugunu dusundum.

bakalim ne olacak.

bir cok bodybuilding videosu izledim prolar dahi genelde makinlari kullaniyorlar. ben deli gibi dambbell lateral rise bok rise gak rise icin serbest agirliklari kullaniyordum, bench incline falan makine yapiyorlar tabii hersey icin degil ama cok daha rahat ve guvenli bizim gibi amatorler icin sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...