ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Artık ağır denemelerimi yapmaya başladım 13 tekrar 70kg shoulder press çıktı, yarında strap bulabilirsem deadlifti ağırlaştırmayı denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Nerde/neyle yapıyosun o 70kg shoulder press'i? Bi de kaç kilosun? Hulk musun bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 68.5 kiloyum 1.70 yada 1.72 yim işte. http://www.pro-fitness.com/photos/shoulder_press_machine.jpg alette bu.. Geçen göğüs idmanındada bar dahil 65 kilo 10 tekrar bench press çıkmıştı iyimi kötümü hiçbir fikrim yok ilk defa ağır girmeye başladım.Bu hafta 70-75 denemeyi düşünüyorum. Ha benchiyaparken başımda mutlaka birini bulunduruyorum barla beraber hareket ediyor ama kaldırmıyor,başımda kimse olmadan tırsarım yapamam Edik : serbest ağırlıkla dumbell press yaparken omuz için 20 20 kilo ile 10 tekrar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 trapezlerine biniyodur o 70kg'ın büyük bi bölümü, omuzlar bu tip kilolar kaldıracak kas grupları değil. shoulder press formunu bi gözden geçir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bütün ağırlığı omzumda hissediyorum,önümüzdeki pazartesi hocayı çağırıp yaparım,başından beri (tabi ağırlık azdı) aynı şekilde yapıyorum omuzlarım inanilmaz gelişti,yanlış olsa bu kadar gelişmezdi herhalde ne biliyim :) 1-2 video izliyim bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Alete göre değişio o kilo, normaldir. Shoulder press deyince standing (military) press geliyor aklıma. Ama 70 kilo 13 tekrar military press için çok uçuk bişey. 70 kilo civarı biri için military press'te 60 kilo üstüyle bir tekrar yapmak bile çok iyi başarı bence. Serbest ağırlık olduğu için teknik de giriyor işin içine biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ben o alette 95 kilo yapiyorum. Hem de gözlerim kapaliyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 O resimdeki aletle 70kg yaptım military yada başka bişi değil yanlış anlaşılmasın.. Serbest ağırlıkla yapılanların ne kadar zorlayıcı olduğunu biliyorum (= Military press i ben barbell ile yapılıyor biliyorum , o 20 20 kiloyla yaptığım ise şu http://visa-express-shanghai.com/wp-content/uploads/2010/04/seated-shoulder-press-drawing1.jpg military press hiç ağır denemedim zaten uzun süredir programımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Üstteki resmi 10+10 ile yapiyorum suan. Zorlasam 12 olur ama basta kasmiyorum asiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ValhallAwaitsMe said: Artık ağır denemelerimi yapmaya başladım 13 tekrar 70kg shoulder press çıktı, yarında strap bulabilirsem deadlifti ağırlaştırmayı denicem. öeh, ben omzu bırakır giderim kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sene 2011 insanlar hala lbs ile kg'ı karıştırıyor, bana bi haller geliyor uçuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 LBS değil KG salondaki bütün makinelerin plaka ağırlıkları KG üstündede yazıyor. Neyse amacım BEN BU KADAR basıyorum hacı demek değil gerçekten o kiloya boya göre iyi basıp basmadığımı öğrenmekti öğrenmiş oldum (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 İyi basıon hacı rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kim kime basiyo ya... mirage sen seviyeyi bozmazdin hayirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kendini iyi hissediyosan kg olsun hadi tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ne seviyesi abi önceki mesajı oku. :) Press: http://www.youtube.com/watch?v=SAXPJ3PfdyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Laorx said: kendini iyi hissediyosan kg olsun hadi tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Biraqqhh mirage ya.. sen de cok degistin panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ValhallAwaitsMe said: Laorx said: kendini iyi hissediyosan kg olsun hadi tmm. http://forum.paticik.com/thumbnails/c1b/32e/fc9/301/87f/1ba/e61/9d9/b3d/b08/54_450xNULL.jpg Şöyle br vücudun olsaydı kıskanırdı evet,bak açık açıkta söyledim. Çitos kaldırırken de koycağın olursa + rep puan bonusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Su adamin resmini görmek istemiyorum artik off.. iyice depresyona giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 68 kilo vücutla, vücuttan daha ağır 70 kilo shoulder presste iyiymiş ha, bi 80 kilo olsan heralde prof bodyciler kadar ağır kaldırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 i see fesat people.. Anlamadığın yani anlamak istemediğiniz nokta şu,70kg yi ben military yada dumbell presste yapmıyorum lolz.Makinede yapınca gayette yapılıyor,dediğim gibi military press hiç ağır denemedim... Dumbell press ise 20-20 lik dumbellarla yapıyorum oda benim max ım. Alet şu: http://www.youtube.com/watch?v=PpO17VX_ODI Gidin biraz araştırın canlarım shoulder press machine neymiş,yada bildiğiniz halde çarpıtmaya devam edin lafları ;) losers r losers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ahah pmden küfür filan ederek iyice liseli tribine girmişsin valhall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Öğreninde gelin abicim öğreninde gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar