SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 before after a gel sadfkhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 daha önceden gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 pek geldin sayılmaz, aylar önce 1-2 back 1 de front pose koydun, ki yağ oranın yüksekti, bi ara da "eski günlerime dönünce" dedin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu ciddiyetinden dolayı seni ömür boyu hapis cezasına çarptırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nasıl hatırladın o kadar şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 before/aftercıları, tankları, patinin sert tarafını iyi biliyorum :) sdafasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben götü göbeği saldım ya makara yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 said: patinin sert tarafını iyi biliyorum o_O talihsiz açıklamalar bunlar hakketmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben bozmadım dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sdfuhsad yazarken de fakındaydım da, anlatmak istediğimi en iyi o kelimeleri kullanarak anlatabilirdim. lets give it a shot dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 talihsiz olmuş.. site adı paticik olunca daha da kötü olmuş abi allaşkına site adını değiştirlelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nolcak ya bizbizeyiz faskldh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adam niyeti bozdu behlül kaçar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu yüzden bıraktım zaten body i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ohaa ohaa napyosunuz lan siz? hani marjinal bizdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi önce çalışma sistemini söyliyim, tüm hareketleri bu şekilde yaptım: drop/burn set ile başlıyor aralıksız 4 set, ilk 3 set 6-8 tekrar, 4. set 15-17 tekrar. 1-2 dakika aradan sonra 2 tane 6-8 tekrar ağır set. bu setler arasında da 1-2 dakika dinlenme. barlar olimpik, verdiğim ağırlıklar sadece takılan plateler. cadenceler genel olarak 3-1-3. yani asla bir moment kazandırma yok, amaç hatasız tekrarlar, mükemmel form. idman: lying triceps extension (kg: 30-25-20-10; 20-15) ile başladım, two handed seated dumbbell extension ardından da cable push down ile bitirdim. 5dakika dinlenme, strechingler vs.. ez bar curl (kg: 30-25-20-sadece bar; 20-20), dumbell curl, hammer curl yaptım. idman bitiminde kardiyo yapma ihtiyacı duymadım (zaten aşırı yorgundum), zira tüm idman kalp ritmim 120-170 arasında idi, ve deliler gibi terliyordum. idmanım 1 saat 10 dakika sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çok iyi bi idmandı bench pressi arttırdım 65 kilo 10 tekrar 6 tekrarda 75 girebilirmişim gibi ama 2. ağır denemem olduğu için kontrollü gidiyorum. Ayrıca superpump 250 sana aşık oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 EZ-Bar ile pullover yaparken sağ omzumu incittim/sakatladım. Bara 15 kilo takmıştım. Bar ne kadar bilmiyorum ama 7,5 kilo falandır sanırım. Fazla geldi sanırım. Tam hareketin en alt noktasında böyle omzumda ani bi ağrı oldu, attım ağırlığı. Sonrasında antremanımın geri kalan kısmında bicep burl/tricep extension yaptım sorun olmadı. Ama gece sağa sola dönerken ağrı hissettim tekrar. Şimdi ise sağ kolumu avuçiçim sağ tarafa döncek şekilde döndürünce ağrıyo baya. İnşalla ciddi bir şey değildir. Poff. Anafikir: Bilmediğiniz hareketleri yaparken ilk sette boş barla falan girin. Yavaş yavaş arttırın ağırlığı. Bazen normal yapabileceğiniz ağırlık ile sakatlanabileceğiniz ağırlık arasında 2,5-5 kg gibi az bir fark olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 anafikir zaten intro to bb 101 ya:) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Gecmis olsun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 :S geçmiş olsun. omuz sakatlıkları çok can sıkıyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 c.tesi'nin hardcore bacak çalışmasının doms'u yarın çok pis vuracak :S geçen ptesi çalıştığım göğüsün ağrısı daha tam geçmedi (!?!?!) ve yarın yine bir p.tesi yine bir göğüs günü hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Omuz sakatlığının üstüne bi de boğazım ağrıyo bugün. İşe gitmedim. Bütün gün evde dinlencem, sahlet ve çay içcem yatcam uyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar