Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 evet, antremandan çıkıp gelin buraya yazın böyle bizimde carebear bir komunitemiz olsun. "hayat üstüme geliyor kız arkadaşım erkek çıktı :(:(" günlüğü (a.k.a. patetik günlük) yerine, "BUGÜN BENCHTE 700 KÜLOYU ZORLARKEN SALONDA KIZLAR BİCEPSLERİMİ YALIYORDU SİNİRLENİP BARI KIRDIM" günlüğünü (a.k.a. alpha male günlüğü) kullanıma açıyorum. hatta abdullah gül açıyor. http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100903090.1_mn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hoşgeldin ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hatta diğer "derdimi dinleyek kimsem yok internetteki bir forum hariç" günlüğündenm bağımsız olarak bu günlük bir boka yarayacak. insanlar ve kendiniz progressinizi göreceksiniz. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bugun farkettim ki adonis kasim yokmus lan, yillardir miilete bende adonis var ama yagdan gozukmuyor diyordum megersem hic yokmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ilk aglamayi da ben yaptim boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 boşver benimde sol tricepsim yok zaten açamıyorum kolumu, kapatırken bicepsle açarken manuel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bugün mutfaktan odama yürüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 zamanında o kadar çalıştım o kadar çalıştım ama tek gelişen çakım oldu :( türkiye de o yılarda çıplaklar kampı olmadığından hiç kız düşüremedim :( önümüzdeki hafta pazartesi yeniden başlıyorum.. yatağın naltındaki 5 kilolukı dambılları çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 TRAINING FUCK YEAH http://www.youtube.com/watch?v=sSKgwhk3UYM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ON 100 TIMES FUCKING GRAVITY http://www.youtube.com/watch?v=dCiiMk0G8hI said: he went through 100x gravity and lived hes amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 arkadaşlar gerçek şeyler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aduket gerçek değil bildiğiniz gibi. bide gereksiz mesajları temizleyelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 TEN TONS AN ARM TOO EASY http://www.youtube.com/watch?v=R8SfpOj6vmU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yürüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben yazayim bari 3 set max sinav 3 set max ters mekik 3 set max eller acik barfiks 3 set max omuz kadar acik barfiks 3 set max arka kol pull up 3 set max pilates topunu popoma sikistirip mekik 3 set 15 er tane bunun adini bilmiyorum ama fena bisey 3 set max da caki mekik sonrada 30 dk yuruyup/kosuyorum en sonda denize karsi sicacik jakuzime giriyorum haftada 3 kere yapiyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 beyler bugun koşarken farkettmki HR 160-170 arası gidip gelio 8 hızda koşuorum ( jogging ) ama yağ yerine kastan vermiyelim ya %2 yağ yakmışım bir ayda ama kas kaybıda yaşanmış makineden ölçtürdük bugun... varmı fikri olan ? bide makine ısrarlar su oranımı normalin altında çıkarıo ben gunde 3 lt fln iciorm..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bugünkü antremanım: 1 saat koparma ve silkme için teknik çalışması. Squat 90kg 3x5 (kişisel rekor!) Dips 15kg 2x9, 1x4. 3. sette pil bitti resmen. Chin-ups 4x4, 1x3, 1x2. edik: heh şimdi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bench bar-dambell press ardi ardina 4 set (bar 6-10 tekrar ardindan 6-10 tekrar dambbell) ters tutus bench ust gogus incline bench 4 set ardi ardina (8-10 tekrar bar ardindan 6-8 tekrar hemen dambbell incline) decline bar pres 3 set 8-10 tekrar dips 3 set 10 tekrar cable crossover 3 set 8-10 tekrar 1 saat kardiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Röh... göğüslerin nirvanaya varacak :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Tam anlatamadim :) Benche yattim normal hafif ilk agirlik 10 tekrar bari birakip yandan dambbelleri aliyorum 6-8 tekrar , bu bir set, agirlik arttikca tekrar azaliyor. Yani 8 set degil ilk ve ikinci hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 1 saat kardio fazla değilmi ne şiddette yapıosun cardioyu ? birde nasıl yapıosn mrk ettm ben yeni basladm da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 3makina hareketim var , crossramp, arc trainer, stairs. Bugun 15 dakika crossramp, 30 dakika stairs, 15 dk arc trainer. Ornek yarin 20 ser dakika baska sira ama favorim stairs. Bugun weight loss programlarini yaptim, yarin intense olabilir veya bir makine intense digeri manual sabit hiz digeri weight loss. Genel sabit yapmiyorum hep degisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kokuyu aldınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Kanuni said: 3makina hareketim var , ecliptik, arc trainer, stairs. Bugun 15 dakika ecliptik, 30 dakika stairs, 15 dk arc trainer. Ornek yarin 20 ser dakika baska sira ama favorim stairs. Bugun weight loss programlarini yaptim, yarin intense olabilir veya bir makine intense digeri manual sabit hiz digeri weight loss. Genel sabit yapmiyorum hep degisken. bende 30 dk koşuorum ama cardio yaptığımı sanıomuşum vay be... bu ecliptik fn nedir nerdne bakabilrim stairs yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Stairs http://www.oneshotfitness.com/images/stairmaster.jpg Arc http://www.oneshotfitness.com/images/cybex-arc-trainer.jpg Crossramp http://www.ellipticalreviewer.com/wp-content/uploads/2009/11/Precor-EFX-5.23-Cross-Trainer.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar