NoS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hiç almadım almak için doğru zamanı bekliyorum . Aldattığımda fln olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kızı bulduk da çiçeği kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2 sene önce doğum gününde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 çok acıklı bir konu olmuş bu :( Nako said: fotonun bir kısmı, aynı benim o zaman tablonun bütününü göremediğim gibi bir sigara yakayım bari ağır oldu Red said: hayatımda bir kişiye çiçek aldım.oda benden duygularımı ve 2 senemi çaldı. yerine büyük bir tecrübe ve taş kalp bıraktı. buda böyle bir anımdır :) ispatipapaz said: ben tohum aldım eksin, aşkımız gibi yeşersin diye, ne yeşermesi çıkmadı bile... :) sahteymiş tohumlar aynı aşkımız gibi edit: imla moncici said: 2006 yılbaşı. çok da geyiğini yapmıştık ilk ve son çiçek diye. hakkaten de ilk ve en son. Rotweiler said: Birkaç ay önce, eski nişanlıma... ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 evet küfredesim geldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kaktüs aldım sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 nomsaR said: aldığım kişiler lâyık olsa hergün alırım. kendim alıp kendim suya koyuyorum, ayıptır.. beni unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 12.5 falandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ilkokulda örtmenler gününde almıştım(annemin zoruyla almıştım, onu da örtmene değil okuldaki bi kıza vermiştim zuhhuhu), ondan sonra hiç aldım mı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bugun,beyaz guller x30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 OMGClayAiken said: bugun,beyaz guller x30 yarasın koçuma iyi girmiştir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar