NoS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hiç almadım almak için doğru zamanı bekliyorum . Aldattığımda fln olabilir :D
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 çok acıklı bir konu olmuş bu :( Nako said: fotonun bir kısmı, aynı benim o zaman tablonun bütününü göremediğim gibi bir sigara yakayım bari ağır oldu Red said: hayatımda bir kişiye çiçek aldım.oda benden duygularımı ve 2 senemi çaldı. yerine büyük bir tecrübe ve taş kalp bıraktı. buda böyle bir anımdır :) ispatipapaz said: ben tohum aldım eksin, aşkımız gibi yeşersin diye, ne yeşermesi çıkmadı bile... :) sahteymiş tohumlar aynı aşkımız gibi edit: imla moncici said: 2006 yılbaşı. çok da geyiğini yapmıştık ilk ve son çiçek diye. hakkaten de ilk ve en son. Rotweiler said: Birkaç ay önce, eski nişanlıma... ... ...
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 nomsaR said: aldığım kişiler lâyık olsa hergün alırım. kendim alıp kendim suya koyuyorum, ayıptır.. beni unutmuşsun
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ilkokulda örtmenler gününde almıştım(annemin zoruyla almıştım, onu da örtmene değil okuldaki bi kıza vermiştim zuhhuhu), ondan sonra hiç aldım mı hatırlamıyorum.
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 OMGClayAiken said: bugun,beyaz guller x30 yarasın koçuma iyi girmiştir eheh
Öne çıkan mesajlar