soulberry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 oldu, hiç dışlamayalım herifi. kimse dışlamasın. bilgileri ifşa olmuş.. dışlanmasını isteyince de "ıyy sürü, linç kültürü, barbar" olalım. ne zaman kimi dışlamamız caiz onu merak ediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bu adamın resmini falan nerden buluruz? videoyu izlemedim ama sokakta görürsem de öpmeden geçmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bu beni benden aldı. kendimi kaybettim facebookta ya. çıkamıyorum. http://www.facebook.com/photo.php?pid=121323&o=all&op=1&view=all&subj=159766507382054&id=100001313364536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi de kız kardeşi bilmemne karıştırmayın bence. adam ... olabilir ama siz de onun seviyesine inmeyin. kız kardeşinin suçu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aman yine bir hayvan için kelleler kopacak bu arada catgirlle benim de ortak arkadaşım varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 la ben bu adamı görüyorum sanki haa sağda solda yani önceden görmüşlüğüm var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Aket-Atum said: aman yine bir hayvan için kelleler kopacak kimse sana zorla hayvanları sev demiyor fakat şu herifin yaptığı vahşeti görüp üstüne bu şekilde bir yorum yapmak bambaşkaymış cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi etkinlik:KATİLLERE VAHŞETİN HESABINI SORUYORUZ said: Gülşah Türkan şehir dışındayım malesef katılamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu çocuk şimdi serbest mi? Yarın su ürünlerine gidicek mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Su ürünleri mi okuyormuş? Nefretinin nedeni belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Jackie Loose: arkadaslar, ben yurtdisinda yasiyorum ama Sibel hanim gibi benimde lanetim onun üstünde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 300 tl cezası varmış yaptığının. yarın bi yere gitmeye gözü yermi orasını bilemem. kedi birisinin olsaymış mal/mülke zarar vermekten daha ciddi cezalar olabiliyormuş sanırım ama bilmiyorum detayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Dartanian said: Bu çocuk şimdi serbest mi? Yarın su ürünlerine gidicek mi yani? okuduğu fakülteden bi adam söyledi; bugün bol bol "katil aramızda" afişi bastırmışlar. protesto edeceklermiş. okulda adının çıkması kulağa hoş geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben halkla ilişkilerde çalışıyorum ege üniversitesinde [email protected] burayı mail yağmuruna tutun bence hatta bende yarın arkadaşa söylerim bol bol şikayet atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ege'de barınamaz abi artık o zaten büyük ihtimal bırakır okulu. Bırakmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sınıfından alıcaz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adamı görünce dalıcanız mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 döner bıçaklarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 lan ne hıyar adamlar var yaa. ne istedin el kadar hayvandan. geberesice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 quuq said: adamı görünce dalıcanız mı abi? Sarı şahinle aldırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sarı şahinle aldırın fakültesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 İnternet, bilgiye bu kadar kolay ulaşım iyi birşey mi kötü birşey mi karar veremiyorum. Adamın yaptığı insanlığa sığan birşey değil tamam ama eminim bırakın o günü, saati o an bile neler neler oluyor da haberimiz olmuyor. Bu adam sadece afişe oldu diye şimdi onun üzerine yağacak nefret ile insanlar kendi vicdanlarını avutacaklar. Eminim aslında çoğunun umrunda bile değil. Sadece biri göz önüne çıktığı için başına bunlar gelecek. Kimse ona neden yaptın? diye sormayacak , sadece yapılan hareketin üzerinden giderek adamda zaten belli bir şekilde olan siniri ve bir ruhsal sorunu daha da arttıracaklar. Bu insanın yaptığı hareketten kendisinin sorunlu ya da hasta olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Eğer o insana tepki gösterenler gerçekten gözüktükleri kadar iyi insanlar olsalardı onu toplumdan izole etmek yerine daha yapıcı birşey aranabilirdi. Ama sonuçta onun bu olayı yapmasına neden olanlarda, o da, bu olay da, tepki de kısacası o 1 dakikalık video ve akabinde gelişen herşey de aslında aynı bilincin sonuçları. Edit: Kimseyi yargılamak istemiyorum ama çok alışılagelmiş bir laf olmasından korkarak şunu demek istiyorum ki; o adama karşı böyle orantısız bir tepki göstermek de aslında onun yaptığından farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sarı şahinle anca travesti alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aket-atum haklı şu an olan olay biraz da, böyle çocukken bir grup içinde bi şekilde rezil olan bir çocukla devamlı dalga geçilmeye başlanması, üzerinden eğlenilmesi gibi şimdi de şiddet ihtiyacı olanlar bu eleman üzeirnden toplumsal açıdan meşru bir şekilde bu ihtiyaçlarını giderecek gibi geldi bana sosyoloji okucaktım da karın doyurmuyo bu bıdıbıdılar sdfsfd öte yandan belli bir noktaya kadar bu elemanın tekmelenmesi, dışlanması bence iyidir. ibret olmuş olur. artık her yerde kameralar var, millet korkuyla da olsa dur lan ben napıyorum sıçarım sonra diye düşünüp böyle mallıklar yapmaz korkusuz zaten nereye kadar, ahlak denilen olayı sağlamak için başka şeyler gerekiyo o zamanda iş saçmalığa dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 herifin yaşadığı göt korkusu ömrü boyunca yeter.bir daha kedilerin yanına bile yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar