Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 200 kere elektirik gidip geldi be ama o kadar hızlı oldugu icin bi tape fişten cıkıp takılmış gibi oluo... Walla bilg yanacak birazdan :D Ölmezsem iyidir bu fırtınadan??[hline]===ShocK===
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bir genç bu yüzden ölmüştü. Ekran'ı patlamış gidip gelmeler yüszünden. Duyurulur.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 demin elektrik gitti 5 dfk sonra geldi :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Valla ekeltrik gitti geldi, ve ayrica 2 saattir goz kirpiyo. huehuu her an gidebilir yani.. Stigmata..
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende cildircam voltaj dusuklugunde 5 6 kere restart oldu makina:([hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Abi o bişey diil voltaj düşüp geri geliyo sürekli bilgisayara bişi olcak diye kokruyorum ben :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 5-6 daha bişi deil:P öğlenden beri folloş oldu makina bazen açmıyorum bişiler okuyum diyom hemen aklıma bişi geliyo heves edip açıyorum bazen 30-40 dakak gidiyo sonra çat restart[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bu sorun sadece Bakırköyde mi yoksa genel bişeymi... Bende Kabloda gitti gelmedi zaten...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bostancı da bi sorun yok şuan .. icq dışında :([hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking
Apex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 dun kafayi yedimde bugun neyseki yok bir sorun.
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ewt... Kardan dolayı eve kısıldı kbu sefer de :D[hline]===ShocK===
Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bulgaristan'dan gelen elektrik hatlarında sorun varmış... NOT: Evet, neredeyse bütün istanbul un elektriği bulgaristan dan karşılanıyor. bulgaristan elektriği keserse sizi öpmeye geliyorum. :)
ivan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 lol bu ülke Avrupa Birliği'ne girer mi? 100 yıl uğraşsa giremez.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Öne çıkan mesajlar