Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Cavaliers Amerikan Futbolu seçmeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2010 yılı Türkiye Amerikan Futbol Ligi şampiyonu ve Avrupa Challange Kupası finalisti İstanbul Cavaliers seçmeleri bu hafta sonu pazar saat 20:00 de yapılacaktır.

Öncelikle ben sporu daha önce hiç yapmadım diyerek arzunuzdan vazgeçmeyin, çünkü İstanbul AFK'nin 3 adet takımı bulunmaktadır ve siz seviyenize göre bu takımların birinde başlayabilir, ve temelden zirveye doğru profesyonelleşebilirsiniz.
Takımlar;
1--A Takım : Türkiye Amerikan Futbolu 1. Ligi'nde mücadele etmektedir. 2009-2010 sezonunun şampiyonu ve 2008-2009 sezonunun da finalisti olmuştur ayrıca Avrupa'nın önemli turnuvalarından CEFL ve EFAF'a ilk kez 2009-2010 sezonunda katılarak büyük başarılara imza atmıştır.
2--B Takım : Türkiye Amerikan Futbolu 2. Ligi'nde mücadele etmektedir. Amacı daha çok A Takım için oyuncu yetiştirmektir. Ayrıca yeni sezon Kasım ayında başlayacaktır.
3--Junior Takım : Türkiye'de bir ilk olarak bu sene kurulacaktır, amacı bu oyuna merak salan liseli gençleri yetiştirmek ve belli bir seviyeden sonra üst takımlara çıkarmaktır.

Eğer sen de bu takımın bir parçası olmak istiyorsan, eğer bu özellikleri taşıdığına inanıyorsan :
Atletik, hızlı, seri, agresif, güçlü, dayanıklı, zeki
senin için yeni bir spor ve takım var demektir.

Seçmeler ayın 10u, 13ü ve 17sinde yapılacaktır.

İLETİŞİM

Adres : Maltepe Spor Kulübü Tesisleri ve Spor Sahası, Çınar Mah.
Minibüs Cad. Hafız İsa Sok. İdealtepe
Not : Ulaşımı yaya olarak metrobüsün son durağının bitişiğindeki tren istasyonundan gebze yönüne giden trene binerek 8 durak sonraki İdealtepe istasyonunda inerek sağlayabilirsiniz. . Zaten istasyondan sonra yürüme 4-5 dk lik bir mesafe söz konusu.

Ben oynamıyorum haberi gelmiş bende burda paylaşiim oynamak ıstıyen olursa dıye dedım . Ben bi dönem gittim zaten tembel adamım ıyıce not ortalamam düştü bende bıraktım en azından 3-5 fazla ders calısırımda finallerden F almam bari diye. Bu akşam saat 20de gerçi kim okur bunuda gider bilmiyorumda b yaziim dedim.
  • Yeni Oluştur...