khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mithat said: Ben tekrar tekrar soyluyorum 20 kişilik birinci lig yapacagınıza 16 kişilik yapın burasıda dolsun dıye ama orda arkadaş ortamını mı kurmuşlar nedir herkes birinci lige yığılmış biz buraya atıldık bi hafta ıcınde uyede cıkmazsa hadı sız gıdın parkta oynayın demeye baslıyabılırler uyarmadı demeyın. Yahu bu nasıl bir mesajdır Allah aşkına, adam hiç bir çıkarı olmadan uğraşıyor sırf sizin için, ilk ligdeki 12 kişinin 4. senesi bu sene, kalanlarda zaten ya 1 sene öncesinden rezerve etmiş, ya da yüzyüze görüşülen forumun eski üyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Slint said: İki lig birbirinden bağımsız olsun, diğer ligte oynayıpta burda da oynamak isteyenler çıkabilir. O şekilde 10+ adam bulunabilir herhalde. İlk ligden 1. lige adam yollamıcaz, çünkü 2. ligde üst sıralarda bitirenler 1. ligde seneye şans bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Profilinde şampiyonluk olmayan adamları atın 2. lige =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 herkes gider lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Tekrar tekrar soyluyorum ben 1. ligte ki kimseye kötüdür güvenilmez pis insanlar demedim eminim tanısam coguyla kafam cok uyucaktır bundanda emınım bahsetmeye calıstıgım sey 1. ligte 20 yerıne 18 yada 16 kişi olsun ve artanlar 2. lige gelsin 12 kişi kalsın ustune secın bi 4 kişi daha ve kalanları buraya gonderın guvenılmez oldukları ıcın degıl burada eksik var dıye yollayın dıyorum yoksa buraya gonderıcegınız adamlar kotu adamlar dıye bısı demedım ki ben. spartacusun arenadan pite düsmesi gibi goruldu buraya adamları gonderın demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 BulletRide said: Profilinde şampiyonluk olmayan adamları atın 2. lige =P tabi lan ben,sabo mesela hiç düşmücez bu ligden benim 2 yıldızım sabo'nun 1 yıldızı var sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben 2 arkadaş daha getiricem bir aksilik olmazsa diğer ligden, 7 ederiz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 1. ligde girmek isteyip dışarda kalıp, bu topiğe yazı yazmayanlara da ÖM attım, 10 u görücez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben katılırım ama draft'ın zamanına bağlı ya iş olabilir. olmadı arkadaşa veririm o yapar draftı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ee son durum ne? yattımı yoksa ikinci lig :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar