Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

economicz

Chemical

Öne çıkan mesajlar

şimdi deklein'deyim ben, module marketine girdim bi jumpfreighter arkadaşın yardımı ile, 600m bütçe ile module getiriyorum bi spreadsheet'e bakarak region'da en çok satan modülleri ve fiyat farklarını çarparak.

şindi sorum şu
eve metrics kullanan varsa, tek bir istasyon için data alınabiliyor mu? çünkü benim bulunduğum istasyonda fiyatlar daha yüksek ama volume daha düşük, o yüzden çok daha fazla çeşitte mal getirmem falan getiriyor, region fiyatları hesapları biraz bozuyor.

gemi getirme işine girsem mi onu merak ediyoru mbide, bende sadece modüller için spreadsheet var, gemilerin eve metrics id'leri ile spreadsheet'i olan var mı?

bi de kendime de spreadsheet yapıyorum ama evemetrics'den region'a göre fiyat check ettirmeyi başaramadım galiba, anlayan var mı

dankeşön
Sosyal ağlarda paylaş

high secde cok fazla satis olmaz dolayisiyla tek bir stationda tum mallari okuatamazsin yayman gerekir, freighterlada bunu tasimak uzun surer. Eger tek isim trade ile ugrasmak olacak dersen evet, uzun vadede kar marjin yukselir. Ben biraz rahata alismisim ondan dedim degmez diye. 0.0 da istasyonu olan bir corpa girip orda satsan guzel kar edersin fakat o zamanda jf kullanman gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...