Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şimdi deklein'deyim ben, module marketine girdim bi jumpfreighter arkadaşın yardımı ile, 600m bütçe ile module getiriyorum bi spreadsheet'e bakarak region'da en çok satan modülleri ve fiyat farklarını çarparak. şindi sorum şu eve metrics kullanan varsa, tek bir istasyon için data alınabiliyor mu? çünkü benim bulunduğum istasyonda fiyatlar daha yüksek ama volume daha düşük, o yüzden çok daha fazla çeşitte mal getirmem falan getiriyor, region fiyatları hesapları biraz bozuyor. gemi getirme işine girsem mi onu merak ediyoru mbide, bende sadece modüller için spreadsheet var, gemilerin eve metrics id'leri ile spreadsheet'i olan var mı? bi de kendime de spreadsheet yapıyorum ama evemetrics'den region'a göre fiyat check ettirmeyi başaramadım galiba, anlayan var mı dankeşön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 1 freighter 10 bs filan aliyor genelde, eger bs basina 10m filan kar etmiyorsan pek bir anlami yok, high sece tasidigini dusunursek cok hizlida satilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 niye yok abi anlamı, 40 tane order set ediyorsun takip ediyorsun npc kasmak yerine arada girip bakarak aynı parayı kazanıcan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 high secde cok fazla satis olmaz dolayisiyla tek bir stationda tum mallari okuatamazsin yayman gerekir, freighterlada bunu tasimak uzun surer. Eger tek isim trade ile ugrasmak olacak dersen evet, uzun vadede kar marjin yukselir. Ben biraz rahata alismisim ondan dedim degmez diye. 0.0 da istasyonu olan bir corpa girip orda satsan guzel kar edersin fakat o zamanda jf kullanman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 deklein nerde açıp bakmadın tabi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 pardon ya jf demissin zaten. o zaman tam gaz devam et, karakterinede t1 uretim kas cok bi skill istemiyor zaten, rorqualla mineral sikistirip tasi ve uretimini kendin yap karini arttirirsin. bu arda tcf demisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 TCF takla oldu :) Dekleinde değiller artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hadi ya bi ara giriyim de bakiim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar