mono Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 http://www.dpreview.com/news/0408/04081909canon_eos20d.asp (linkleyemedim, mac de butonlar yaramazlik etti eheh) 8.2mp 5fps burst mode BW mode (ilk kez bir dSLR da mevcut) 9point AF system (buda ilk kez ehe) magnesium body (cmos sensor boyu 35mm den ufak hala ama gerek de yok artik:) ) body fiyat 1.500 papel tahmini yurtdisi fiyati...(tr de 1800dolar gibi olur) Nikon kullanicisi olarak o fiyat araliginda helal derim...canon culara paralari biriktirin derim (sonbahar ocak arasi release ederler) [Bu mesaj hilikus tarafından 20 Ağustos 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Neden CMOS? Bunu anlayamıyorum bir türlü. CCD daha başarılı değil mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 vallaha ocak ayına kadar bekliyemem. Ama özelliklerine göre fiyatı iyi bir aralıkta.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tembeller için :D http://www.dpreview.com/news/0408/04081909canon_eos20d.asp[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 cmos la ccd arasinda ASİRİ bir fark yok bildigim kadari ile (kalite acisindan) ama neden sorusuna cevap accccikca bende bilmiorm :) ben nikonun cevabini merak ettim simdiden...canon hep onden patlatiyo piyasayi supuruyo (canavar habercilik) nikon un yeni nesil (sanirim d2Hx) makinasinda fotomuhabirlere yonelik simkart yuvasi mevcut olacak...cektigin foto aynen ajansaaaaa :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 20 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 varyaa kendimi nasıl takdir etttimm.. iş yorgunlugumu uykusuzlukmu canonu conan okuyabilip conan20d ne lan diebilicek kadar ileri gittim :P izin filan aliiim benn[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 500-600 dolarlık ilave bir makro lens takmadan mevcut lensiyle neler yapılabiliyor acaba diye merak ettim bir makro hastası olarak.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Eskiden hepsi CMOS idi, sonra CCD'yi buldu adamlar ve 4MP altı bütün kameralar CCD oldu. Sadece fiyatı düşük tutmak isteyen markalar (Onixon, Panther..) CMOS kullanır oldu. Sonra zamanlar çok dikkatimi çekiyor bu. 6-7MP üzeri makinalarda hep CMOS kullanılıyor! Muhtemelen CCD teknolojisinde bir problem var ve 4 üzerine çıkılamıyor. Birisi açıklasa nasıl bahtiyar olucam, nasıl..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 şimdi ccd zaten baya eski bir teknoloji. Ama cmos daha yeni ve geliştirmeye daha açık. Ayrıca cmos'un üretimi, ccd e göre daha ucuza geliyor bu nedenle çoğu firma bu teknolojiyi kullanmaya çalışıyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bide faveon var 3 cu sinif olarak, onada 1-2 marka disinda kimse bulasmiyo :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar