Vidar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 siz main clientı patchliyo musunuz bu arada? patchlemeye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 essenceRO sitesinden indirdiysen direk main client kurup üstüne essenceRO client kurup çalıştırıyorsun, o kendini patchliyor main client la alakan olmuyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.filefront.com/7585450/Ragnarok-DLL-files/ dll pack oyun icin :) Guild kurdum buarada, paticik adi :D Bugun aksama dogru girebilicem sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hallettim yüklemeyi de şimdi de ne açacağıma karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ilk şehre teleport olunca oyun çöküyor ya.ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 muhtemelen biseyler eksik, siteden bakarsan downloads kisminda belki probleme sebep olan sey icin ekbisey bulabilirsin. yoksa hata kodunu googleda arat. buarada priest yok ekipte suanda 2 thief 1 ranger 1 tane champ gelcek sanirsam ama bitek priest yok buarada on degilim 1-2 saate ancak girebilicem sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 priest açıyorum o zaman.9dex 9 agi 9 int di mi.unuttum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 beni çok gruba dahil saymayın ya ben baya baya casual'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yav grupta daha rahat ogrenirsin nolcak, bizbizeyiz zaten. buarada ben hala giremedim, evde degilim cok fena oldu kafamda eaheauh heralde saat 1-1.30 gibi girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Gurur duydum eheuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 online olan var mi paticik guildinden beni de alın :D nick hayvan D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben sıkıldım bile ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ne sikilmasi yau, daha yeni baslioz darlanma hemen ehueh, ben giremedim arkadaslar evi falan tasiyoruz, cok yogunum oyuzden buara. 1 saate giricem, haftaici falanda giricem bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bide bio su nickini söylede oyun ici ulasalim artik sana :P diger arkadaslarda yazarsa ulasalim birbirimize guilde alalim birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Benim oyun içi nick Anloa. Whisper atmayı çözersem ulaşam size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende geliyorum birazdan nick Bellow olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aramil said: online olan var mi paticik guildinden beni de alın :D nick hayvan D: Nick neden hayvan ? Herneyse ragnarokta olabilir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 H ile başlayan ve türkçe isimlerden gidiyorum, hayvan olsun dedim bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bence husamettin olmaliydi, baby class sectigin icin tam uyardi :D BeIlow said: bende geliyorum birazdan nick Bellow olur. Vay, ehueh super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 noldu yaw RO gazı söndü mü patinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Valla biz oynuyoz aga, ben varim, 2-3 arkadas daha varda, gelemedi geri kalan kismi bi. Nicklerinizi yazmadinizki ulasalim, draker benim nickim oyun ici.1 saate gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben de Kelebek diye açtım bi karakter de, daha meslek bile seçmedim oynamadım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ehuheh biz lvl 150 olduk nerdeyse yav, gidio baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 anca başlayabildim.visas -hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bıraktınız mı yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar