starshiptrooper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 merhaba, acaba aranızda Ragnarok Online oynayan veya oynamış olan var mı? Malum euro ro kapandı. lag yapmayacak, private server olmayan bir server arıyorum. iro'nun serverları amerikada mı acaba? iro'da oynasam lag yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 2004 yılında çok oynadım ondan sonra ne oldu bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben zamanında deli gibi oynadım şuan amerikada var yada korede ama lag fest olursun private serverlara yönel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Amerika'da free to play serverlarda varmış diye duydum geçen. Private çok güzel serverlar vardı eskiden ama şimdi nasıldır bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 var var hala var baya güzel düzgün serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sonunda kapandı euro he vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 AnthemRO, FeelRO bir iki sunucu daha vardı şimdi isimlerini hatırlayamadım. 3-4 kişi başladık can sıkıntısına birebirdir ragnarok =) Hiç bir oyunda RO kadar eğlenmemişim :) Taekwon Boy'un o artistik hareketleri yapıp öle kalması falan flying kick tir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hatta bizim ballı bir arkadaş Garm card düşürmüştü. Köşeyi dönmüştük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starshiptrooper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Netcafe said: ben zamanında deli gibi oynadım şuan amerikada var yada korede ama lag fest olursun private serverlara yönel bence Aynen. Lagden çekiniyorum zaten. Private serverda oynanmam ama. Uzun zamandan beri açık, iyi yönetilen ve orijinal serverlardan gelişim farkı olmayan iki tane private buldum ama başlamadım. Başka bir oyuna başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi 1mb bağlantınız var kimiizn 8mb ne laginden bahsediyorsunuz yahu? ben 512kb bağlantı ile terör estiriyorum ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ragnarok ilk çıktığında benimde ilk mmo oyunum olmuştu. Sonra EU'da az zeny satmadım en az 500-600€ para kazanmıştım bu oyundan :) sonra çıkan bir kaç isyanda bıraktık oyunu hey gidi heyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi cok canim istedi lan simdi, yokmu oynayan? topluca beraber biyere baslasak? edik: dur biraz arastiram ben.. edik2: ragnarok2 nasildir? onami baslasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://ratemyserver.net/index.php?page=listserver&rate=superhigh&order_type=default_high&page_num=1 Surda serverlar var baya, ben super high rate bitane servara baslicam, isiniyim biraz :) http://mysticro.com/?module=news&action=view ahada buraya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Korax said: abi cok canim istedi lan simdi, yokmu oynayan? topluca beraber biyere baslasak? edik: dur biraz arastiram ben.. edik2: ragnarok2 nasildir? onami baslasak? kanki ro2 eski sistemini komple yeneleyip 31 agustosda korede yeniden betaya geldi ama avrupaya gelmesi uzun zaman alir. Free ro2 serverlarda eski mantik ile calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yani napcez? ozaman normal ragnarok devam? ben basladim valla, biraz takilcam burda, gelen olursa grup yapalim hepberaber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çok zaman ister :D ağzım sulanmadı değil yani sacri paladin olasım geldi :) hangi serverda başladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 niye private server ariyorsunuzki? orjinal oyundaki valkyrie server f2p olmustu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 e kasma derdi yok, simdi kas kas butun vaktini ona vermekte biyere kadar. killercan, http://mysticro.com/?module=news&action=view burda basladim :D hadi gel takilalim az torrentten indir setupi, veya nete atim benden indir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sitede güzelmiş online az gibi ancak yarına indirebilirim o da iş güç aslına bakarsan pek vaktim olmaz ama indirim girim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben baya sevdim valla, super high power hour falan gibi :P ama gayet keyifli gidiyo fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Buarada oha diyorum, http://www.essencero.com/ 970 kisi on, sanirsam avrupa serveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hmm 900 kişi şuan iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 korax indirdimde :D üstüne geçen onca yıldan sonra ve oynadığımız diğer üst seviye grafik/3d oyunlardan sonra oynanış zor geldi bana 2d olunca hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hahaha abi essencero'ya basla, ben oraya basliyorum bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ya olm gelin ya, daraldim tek basima, bitane priest olsa bari. Merchant falanda kasiom simdi, mage kasiom biyandan, gelin la, hadi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar