screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Anlaşılan Atina Olimpiyatları Yao Ming ile Çin Basketbol Federasyonu arasındaki ilişkileri iice gerecek. Ming'in Atina'da oynanan ilk maçın ardından "Bugün değil, ama kısa bir süre içinde Milli takımı bırakabilirim." açıklamasının yarattığı dalgaların etkisi tam geçiyordu, Ming bu kez de takımının Arjantin'den fark yediği maçın ardınan takım arkadaşlarını suçladı. Ming maç sonrasında basına yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarım beni hayal kırıklığına uğrattı. Bazı arkadaşlarımın o Milli takım formasının değerini bilmediğini düşünüyorum.Çünkü maçın sonunda pes ettiler. Belki de çok heyecanlıydılar, ama karşımıza çıkan ilk engelde işi bıraktığımız bir gerçek." dedi. Ming'in bu sözleri üzerine Federasyon sözcüsünden cevap gecikmeden geldi. Yetkili "Bunu nasıl söyleyebilir. Böyle konuşmasına izin vermeyiz. Diğer oyuncuları suçlamaya hakkı yok. Böyle sorumsuzca söylenmiş sözler, takımı bölmeye yönelik hareketler cezasız kalmayacak. Burada söz konusu olan Milli forma, ve söz konusu maçda bir Olimpiyat maçı" dedi. kaynak : www.basketbolseverler.com[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya bu adam bi onceki macta 39 sayi atmisti..adam hakli bi tek bu oynuo[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yanlız imzan şeker olmuşta orda anneannenler teyzenler diyerek bir genelleme yapılıyor öle bana kasıtlı bir şey yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 her gileanın yazdığı mesajın altına sende bunumu yazaksın :) ming patlamış tam[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ne uğraşacam kendince yazdığı şey komik olabilir ki o topicte Türkiye nin rezil gerçeğinden bahsediyorduk ama arkadaş gırgırında anlaşılan Neyse Ming yüzünden şimdi Çin den NBA e gidiş seferleri iptal edilecek sebep ise NBA gidenlerin çeneleri artık çok iş yapıyor çünkü bu konuda Ming ilk kişi değil Wang Zhizi miydi neydi oda daha önce ben milli takımda oynamak istemiyorum diyince baya yaygara kopmuştu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Evet screamer haklı.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar