Toledor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Benimde bu ay taahhütüm bitiyor, normalde kablo tv her işimi görürken ligtv için açtırmıştım aylık 39.90 idi taşındım öğrenci evinden kendi evime geldim baktım 80lira yapmışlar ücreti bu ay ücretsizde yapsalar kapattırıp "kırek" işlerine giricem saolsunlar.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Abi yalnız herkese söylüyorum, telefondaki görüştüğünüz kişilere o kadar kaba davranmayın. Onların çünkü bu konularda bir suçları yok, banka tarafından öyle davranmaları söyleniyor onlara. Boşu boşuna kızmış olmayın adamlara.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 garanti bankası benden normalde 6 ayda bir çekmesi gereken kart bilmemne parasını çok sık suretle çekmeye başlayınca kartımı kapattırmaya gittim bana sormadan araç kaza sigortası yapmışlar bana ama benim aracım yok hesaptada para yokmuş artık bana sormadanmı çektiler paraları bilemiyorum kartımı kapattırıp kurtuldum garantiden.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hsbc iyi 3 kartim vardi 2sini kullanmiyordum aidat kesmisler sms geldi son odeme tarihi su bu. aradim sildi hanim kizim borclari baska bi isteginiz var mi dedi. on numara
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Garanti'de fena darlıyor , iptal konusunu bilmiyorum ama telefonla ne zaman birşey için arasam , yanında hemen bişey satmaya çalışıyorlar. Örnek 1. 2 hafta önce internet şifresi almak için aradım , hemen şifrematik satmaya çalıştılar , kalsın SMS yeter dedim . Ama siz aktif bir kullanıcısınız , güvenliğiiniz için çok iyi olur bık bık diye 3-4 kere zorladılar ( En son Garanti girişim 2009 bu arada, amma aktifim :) çok az bir param kalmıştı , garantiye kızdığım için paramı çekmiştim , ne internet şifrem , ne atm kartım hiçbişeyim yok bir yıldır , GS bonus alırım diye tekrar atm kart , şifre falan alıyordum ) 2. ATM kartım geldi , şifre belirlemek için aradım . Çantam Garanti mi ne öyle bir kampanyaları varmış , çalınırsa son 24 saatteki alışverişleirmi , ehliyet kartlar vs çıkartma masraflarını karşılıyorlarmış. Ücretli olduğunu söylemedi , ben sorunca çok hızlıca söyledi falan . Dedim yok kalsın , 4-5 kere ısrar ettiler çok güzel bir uygulamamız ille de satalım diye
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Perşembe günü digitürk cihazı bozuldu. Digiturk'ü aradık , beyefendi kaydınızı aldım servise yönlendiriyoruz dediler , servis sizi arıyacak. O günden sonra her akşam digitürk'ü aramamıza rağmen şu saate kadar digitürk servis aramış değil , verdikleri servis numarasınıda açan yok . Herşey satıştan sonra bitiyor gayet dandik bir kurum .
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 kithnoss said: 2. ATM kartım geldi , şifre belirlemek için aradım . Çantam Garanti mi ne öyle bir kampanyaları varmış , çalınırsa son 24 saatteki alışverişleirmi , ehliyet kartlar vs çıkartma masraflarını karşılıyorlarmış. Ücretli olduğunu söylemedi , ben sorunca çok hızlıca söyledi falan . Dedim yok kalsın , 4-5 kere ısrar ettiler çok güzel bir uygulamamız ille de satalım diye Bunun aynısını yaşadım. Hatta kibarca istemiyorum dedim, beyefendi anlamadınız bakın cart curt dedi bi daha anlattı, zorunlu bir şey mi bu istemiyorum yahu dedim bi daha anlamadınız bakın cart curt dedi, ondan sonra hafif sert bir ton ile bu zorunlu mu cevap verir misiniz dedim, hayır dedi tamam istemiyorum o zaman dedim hemen bağlıyorum o zaman diyip kaçtı mehe vallahi garantiden çok kaçasım var da ailem garanti kullanıyor para transferi falan eftye kaçmasın diye zorunda kalıyorum
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bayramda digi turk bozuldu lig tv calismiyor. kac yildir uyesiyiz . aradik digiturku aksamda fenerin maci var,call center diyor ki bayramda servis yollamiyoruz, eminmisiniz hanfedi? evet eminim?bakin hanfendi bu konusmalar kayda aliniyor kesin emin misiniz adiniz soyadiniz nedir?eminim adim xxxx kusra bakmayin.peki tesekkurler iyi gunler, call center i tekrar ariyoruz baska biri cikiyor bayramda servisiniz yok mu gercekten?olur mu beyfendi tabii ki var hemen yolluyoruz...30dk sonra servis kapida, nasil olabiliyor bu ? beni asiyor... Gene digi turk, dedemler ve bize telefona mesaj geliyor 58,x lira borcunuz bulunmaktadir? neyin borcu arkadas zaten otomatik odemede iki tarafinkide, ariyoruz bu ne?yok efendim boyle bi borc yoksa niye mesaj geliyor?dedem ariyor bu borc nedir?evet bilmemne borcunuz var?ben oyle bi servis almadim ki paketimi bile degistirmedim diyor 3 yere bagliyorlar sonra borcu olmadigi ortaya cikiyor... alin size digi turk allah belasini versin onlarin...
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 o paket daha iptal olmadı. 1 hafta içinde churnden aricaklar seni iptal etmesene lan diye. orda da istiom dersen iptal oluo.
Öne çıkan mesajlar