aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Barlar sokağının bittiği yerde dünyanın en güzel çizburgeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hemen yanında Bohem büfe var. Orası çok daha kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 wingman'im bize yok mu yarın burger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tek büfe oraya tek restoran açmış resmen. zamanında moda'dakinde yatar kalkardır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hakkaten güzel bi oranın bişeyleri ya. hiç şans vermiyorum. hangisi bu arada rexx'in oradaki mi yoksa oyun atolyesinin karşısındaki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 atolyenin ordaki. döner kesen adamınn başında dururdum, içined sadece turşu olsun dedikten sonra, 3 kere söylememe rağmen hala salata koymaya çalışırdı. kavurma, döner fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 BiTcH_oFBaT said: kavurma, döner fix. olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 mecbur kalınmadıkça yenmemeli. vaktiyle aparatta otururken, garsonun servise hazırladığı patsonun üzerine ketçap ve mayonezi boca edip, hatayla tek çatalın sapını ketçaba bulayınca çıkarıp yaladıktan sonra geri yerine koyduğunu gördüğümden beri tek büfedeyim orası ayrı. be nu me de döner yeyin daha iyi. az koyuyor elemanlar ama lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 cacodemon said: BiTcH_oFBaT said: kavurma, döner fix. olsa da yesek çok lezzetsizdi abi dasd sırf oburluğuna yiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Lise yıllarımı buraya adadığımdan, hala da ara ara gidiyor olduğumdan biliyorum hiç bir şeyi çok lezzetli değildir. yani kızılkayaların ıslak hamburgeri var ya mesela, heh , tek büfede onun karşılığı yok. ama fiyat/performans gayet iyidir. yani çoğunuz muhtemelen kolay doymayan hayvani insanlarsınız bu topic'te gezindiğinize göre. işte bu hedef kitleye baya baya idealdir. hatta kadıköy'ün en iyisidir. 4-5 milyona korkunç doyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Lisedeyken burdan aldığım para üstü 5 lirayı yırtmıştım 4 parça olarak biri kabul etmişti ama niyeyse.. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar