nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bazen size de oluyodur account management için girdiğinizde maintenance falan yazıyor. Tez: Bence blizzard üyelerinin subscription tarihlerine göre bi analiz yapıyor ve aynı tarihte en çok subscription renew olan tarihte maintenanceye sokuyor managementi, böylece siz play time ekleyip cancel subs yapmadığınızda, play time ın bitmesine yakın zamanda girip cancel subs yapmak istediğinizde süre geçmiş oluyor. İçimde kalan bi konuydu bu ne zamandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Otomatik çekiyor diyor parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 pre paid card mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sanal kart ftw istediği kadar zorlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ödeme yaptıktan sonra direk iptal edin ödeme planını ben hep öyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hmm şimdi anladım. bir üstteki arkadasın dediğinin aynısını yapıyordum bende. en iyi yol o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2 aylık pre paid al kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Suark said: sanal kart ftw istediği kadar zorlasın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar