Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adana'lı patiler

Suark

Öne çıkan mesajlar

deniz adana'da yumurtalıkta var diye kalmış aklımda sanırım, 5-6 kez gittim Adana'ya. Ne amaçlı gidiyorsun bilmiyorum ama eğlenceli bir şehirdir, entelektüel kültürü olan bir yerdir öyle full barzo falan bi yer değildir , iş imkanı olan bir yerdir, sosyal hayatı ortamını bulursa gayet hareketlidir. Kızları genel itibariyle güzel, erkekleri yakışıklı sayılır. Böyle bi yer. Seversin bence. Ankara'ya kıyasen sever misin sevemez misin ama kıyaslayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Bana burayla ilgili detay lazım patiler gelebilirim kalabilirim çünki.
Pek olumlu düşüncem yok ama Ankara'dan daha kötü bi şehir deildir herhalde? deniz falan var en azından?

Nasıldır ortamlar felan

Ya valla adanılılar kızıcak ama gerçekten çok ama çok sıkıcı bir şehir. Deniz var eyvallah her türlü güzel et ve kebapçı sokak başı mevcut eyvallah. İncirlik böyle ufak bi amerikan kasabası gibi onada eyvallah. Hadi turgut özal bulvarı neyin bi nebze aşıklar adası falan onlarada eyvallah ama gel görki şehir'de durmadan filmlerdeki ortadoğu savaş bombalanma sahnesi varmışta onun içindeymişsin hissiyatı var. Açıkcası 2 hafta bulundum iş nedeniyle çarşıdan kaçtım durmaksızın real ve carrefour'a sığındım. Bana sorucak olursan iğrenç bi yer ama bi git gör derim sana heee bide ankarada kuru havaya alışmış biri olarak sen yazın orada nefes falan alamazsın dellenirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...