mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ardeth said: Viktor said: DARBE.doc Ergenekon davasının benim için bittiği an budur. Gerçekten ilk masaüstü RPG oyunu oynatmaya başladığım zamanlarda Ergenekon konulu bir oyun hikayesi yazsam içersinde DARBE.doc diye bir döküman olurdu. Bu kadar başarısızlar. ben bilgisayarımdaki doc'un adını değiştirdim size de öneririm: I<3FETO.doc :D
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 El-Barto said: mardox said: eğer bu arkasına sığınılacak bir bahaneyse bugün araştırmanın nasıl sonuçlandığını bildirmesi lazım. ama ucu açık bırakmak ve yaftalamak zamanın uzman olduğu konu. Aramaya osman yıldırım yazdım zaman sırasına göre bunlar çıktı: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037318&keyfield=6F736D616E2079C4B16C64C4B172C4B16D http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037326&keyfield=6F736D616E2079C4B16C64C4B172C4B16D http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037530&keyfield=6F736D616E2079C4B16C64C4B172C4B16D Yani açıkça söylemişler evin yerini bulamadığını. gogo troll tükürdüğümüzü yalamamamız lazım trollleyin uşaklar asdasd zamana karşı önyargı var kabul edin ha diğer gazetelerin haberlerini veya manşetlerini bu kadar tartışıyor musunuz? hayır misal cumhuriyet gazetesi, alın okuyun objektif olmadığına dair her gün bir haber görürsünüz veya hürriyet (kaosa kalkan 411 el), sözcü... hatta sözcü senin başbakanına siperde çömeldi diye hacet gideriyor demişti, ne dendi acep, ne dedin? hadi benim başbakanım değil o de çık işin içinden kim hangi gazeteyi medya kuruluşunu sevmiyorsa bok atıyor ne güzel hız kesmeyin brolar
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 evet tüm gazeteler yapıyor zamanda yapabilir.
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ya hakkaten eksiksiz bütün gazetelerde müthiş bi seviyesizlik var zaten. Ben evde radikal, hürriyet ve taraf okuyorum genelde (evde olduğum zaman da zaten haftasonu sadece). Radikal'i yine en seviyeli ve görüş olarak homojenik buluyodum ama şimdi onuda bi kökten sarstılar. Taraf'ın hakkaten çok abuk haberleri oluyo ama bazen kimsenin söylemeye cesaret edemediği şeyleri de ortaya koyuyolar, ki burdaki çoğu kişinin yerin dibine sokmasının asıl nedeni biraz da görüşlerine ters olması. Hürriyet dersen zaten artık magazin gazetesi gibi sadece, öyle kahvaltı yaparken iyi gidiyo diye okuyorum :) Aslında en güzeli görüşüne ters gazetelerden daha çok okumak, böylece karşı tarafın düşüncesini daha rahat anlayabiliyosun. İnternetten okuduğum zaman sözcü, cumhuriyet, taraf, radikal okuyorum genel bi görüşüm oluyo böylece.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 taraf okuyan herkes nedense radikal cumhuriyet felan herşeyi okuyor zaten ama taraf parmak ısırtıyor demi
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Laf banaysa tam demek istediğini anlamadım. Radikal'i ilk çıktığı zamandan beri okuyorum ve en severek okuduğum gazete hala.
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hadi zaman vakit filan okumanizi gectimde bariz bi sekilde kocasi CIA de calisan bir kadinin genel yayin yonetmenligi yaptigi ve Turk Ordusuna karsi bariz bi nefret ve anti propoganda yapan bi gasteyi okuyonuz ya bisi demiyorum.acik acik amerikanin iceriyi karistirma gazetesi taraf.
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 zaman yaftalıyorsa haklıdır birader. osmancığım ataköyden bombaları almışsa sorgulamadan kabul edeceksiniz. tabi aradan yıllar geçti, adresi unutmuştur.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 vakit okuyorum... kültür sanat ekinde bu hafta dövülecek galerilerde tophane vardı... ağız burun girdik, haftalık kültürel aktivitemizi yaptık
Öne çıkan mesajlar