Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 peki daver değer mi sence? 1 senemi tamamen heba edecem olaya etüttür derstir bilmemnedir[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 karşılığında ne olcan stres + maddi ziyan + manevi ziyan ben en iyisi gideyim izmir'e[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 valla benim geçen sene de tuttuodu bekledim ve istediimi elde ettim, başta diosun keşke yazsaydım die ama amaca yaklaştıkça o duyguyuda atlatıosun
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya dershane + sınav stresi var seneye ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 neyse gel sen izmire ugrasma 1 sene daha :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Predator-, 29 Temmuz 2004 02:56 tarihinde demiş ki: ayrıca Eskişehirin kızları İzmirin kızlarına taş çıkartır :-P bu cumle yettı bende eskısehır e gelıyorum :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben o kadar emin diilim bu konuda, izmir başka bişey çünkü kızları üzerine türkiyede çok zor beaw, belkide eskişehirin kızları dediiniz izmirden gelen öğrencilerdir :)
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 eskişehirde acayip ucuz internet kafeler varmış.(bütün gün 500000 TL.) :)
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 valla kampanyayla 250 bine düşen kafemiz bile var çok kalite . eskişehir'de kafeden bol hiç bir şey yok yani ehe ben 1 senedir falan hiç gitmiyorum kafeye ama gelişmiştir ben görmeyelide. 200 bilgisayarlı kafeler falanda var. ben sözümde iddalıyım gelin görün :-P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 geliom zati, burda Adsl bilgisayarım varken orda kafelerde girmek nete koyacak bana ama ne demişler 'eğitim şart' :)
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben eskişehirliyim gençler :) cafe istiosanız son sistem bilgisayarlara sahip 100-200 bilgisayarlı cafelerimiz var :) saati 500 bin lira. sabah 8-12 arası ve akşam 21-01 arası da 300 bin sadece :) seviyorum ben burayı canım :P[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sırf predator için gidilir eskişehire :p yok cidden bence eskişehire git sen. hem bölüm iyi, hem uni iyi, hem şehir iyi, hem kızlar iyi.. daha ne isteyebilirsin ki. ucuzmuş da, hatta ne duruyosun, marş marş.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gıtcem eskısehır ede makıne muh ya kız yok cok koyar :p pekı eskısehır de ev tutmakmı akıl karı yurt mu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Abi yukarda birisi Eskişehir'in kızları İzmir'inkilerden güzle demiş...Bu nasıl cehalettir,bu nasıl bir bilgisizliktir. En çok Türkiye güzeli izmirden çıkar,ayrıca gidip bakın (hatta 1-2 hafta kalın) nasıl kızlar olduğunu görün.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bu nasıl cehalettir,bu nasıl bir bilgisizliktir. Anlamak çok zor bu insanları :D[signature][hline] Fredy | Xharloan
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 en güzeli izmir valla[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 2 sene okudum orda eğitimimi yarıda bırakıp istanbula gidiyorum. eses sux![signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Dynun, 29 Temmuz 2004 13:24 tarihinde demiş ki: ben eskişehirliyim gençler :) cafe istiosanız son sistem bilgisayarlara sahip 100-200 bilgisayarlı cafelerimiz var :) saati 500 bin lira. sabah 8-12 arası ve akşam 21-01 arası da 300 bin sadece :) seviyorum ben burayı canım :P Oha nere orası la? Esnet apex falan taaa ne zaman 1M falandı.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 walla kız arkadaşım eskişehirli ve orda okuyor,her hafta sonu gidiyorum nerdeyse,güzel bir öğrenci şehri bence tek eksiği sağlam bir rock bar diyebilirim,onun haricinde bir eksiği yok,bocalamazsın merak etme.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bir izmirli olarak soyluyebilirmki izmirin kizlarini soyle SISIRMEYIN LAM! sora cok havali oluyolar yani ondan diyorum :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya hacılar ben izmire her yaz giderdim. Neden bana güzel kızlar denk gelmiyor?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 belirli yerlere toplaniyo onlar ole heryerde bulamazsin :-p[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 şanssızsın sen kalhie :) Bakalım belki gidecez oraya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 alsancak , bornova , karsiyaka (kisin) cesme , foca yazin tavsiye edilir.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya gezdim tozdum denk gelmedi bana oha böle süper gibi falan. Bi kere bi kıza sen nerelisin diye sormuştum . -izmir dedi ben de -hadi yaa hiç belli olmuyor . demiştim Allahtan iqsu pek yukarlarda değildi de anlamadı lafı :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Öne çıkan mesajlar