bakas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bw ile Sc2yi karşılaştırmak epey gereksiz bence, oyunun daha 2 aylık olmasına karşı çıkıyorsunuz ama medic gibi oyunu tamamen değiştiren bir birim bile kaç yıl sonra geldi oyuna hani. Lurker gelsin diyorsunuz, gelirse hydranın damage'i tekrar eski haline getirilmeli, o zaman da t1 ya da t1.5 yapılmalı vs vs vs vs. Kısaca tüm oyun dengesini alt üst edecek bir şeyden bahsediyorsunuz. Ha damage düşürmesinler diyeceksiniz, pardon ama o zaman da hani hydra+lurker kadar dps saçabilen bir kompozisyon olamaz. Açıkçası ben zerge tekrar geçerim öyle bir durumda. Defiler az olanın değerini arttırırdı evet ancak makro dinamikleri o kadar hızlı ki sc2de, defiler+20 zergling+10 ufak combatlarda yenilmeze yakınlarken şimdi aynı sürede 4 defiler 50 zergling 20 hydra yapılabilir gayet ve bu inanılmaz bir avantaj sağlar zerge. Oyun makro dinamikleri artık değişti, bwdeki birimleri geri istemenin mantığı yok. İlla ki çok kişinin aklından geçmiştir de zaten, lurker birimi map editorde olduğuna göre blizz de düşünmüştür ama tutturamamıştır denge ayarlarını. Ayrıca kim ne derse desin reaver colossustan daha iyi bir birimdi, koruması daha kolay, damage'i daha yüksek, sadece mikrosu daha uğraştırıcıydı. Reaver drop gibi etkili bir şey varken şimdi colo drop hiç duymadım hani. DA mass az kullanılan bir strat değildi, nitekim ben rakibim mass carrier ya da bc gidiyorsa(ki şimdiki gibi az görülmüyordu çok daha sık olurdu) ben de masslerdim DA'yı. Ha onun yerine gelen spellcasterımız sentry, nitekim daha stratejik bir önemi var, masslendiği zaman da çok renkli oyunlar görülebiliyor. Daha durun ne deli divane taktikler gelişecektir, proxy pylon yerine warp prismler daha çok kullanılacaktır misal, nydus kullanımı artacaktır belki, pure mutalingten başka şeyler deneycektir belki zergler protossa karşı. Herkesin ilk başlarda sorunu olan mmm şimdi çözümü olan ve çoğu kişi tarafından bilinen bir strateji misal, ya da 2 gate zealot rush artık rahatça karşılanabiliyor. 4wg zerg dışında çok rahat karşılanabiliyor vs vs. Oyun illa ki değişecek ve herkes öğendikçe daha da güzelleşecek, bence umutsuzluğa kapılmanın manası yok. Not enough mana derim hatta, güzel de bir espri yaparım bunun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 xunn said: Tyrannus said: HUMAN OYNANMAZ ARTIK CANAVARLAR ÇOK GÜŞLÜ OLDU Terran nerflerine suratım: WHERE IS YOUR GOD NOW HUH?????!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oyunda plaguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye bağıttıracak süpriz bişey yok birden oyunun kaderini değiştirecek forrrsssuuuu fiiilduuu olmuyor bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SİİKAAAAAAAA MİSAYLUUUUUUUUUUUUU var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar