_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 2.5'' hdd için kılıfa karar veremedim bare size de soruyum dedim hangisinini öneririsiniz yada daha iyi bir seçenek varsa o da kabuldur...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 2.ye çok benzer bir kılıfı ben kullanıyorum, fazlasıyla görüyor işimi. üstteki babamda var, darbeye çok korunaklı sayılmaz.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bende samsungun 640 gb'lık 2.5" hdd sinin yanında verdiği kılıfı var hediye olarak. işimi görüyor. kılıf kılıftır yani. darbelere karşı koruma olayları falan hepsi gereksiz detaylar. her gün harddiski 5 metreden yere düşüren adam değilsen tabii.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SoulCube said: bende samsungun 640 gb'lık 2.5" hdd sinin yanında verdiği kılıfı var hediye olarak. işimi görüyor. kılıf kılıftır yani. darbelere karşı koruma olayları falan hepsi gereksiz detaylar. her gün harddiski 5 metreden yere düşüren adam değilsen tabii. ne alakası var. external HD dediğin şey taşınmak üzere yapılmış bişey. sokakta elinden düşmeyeceği ne malum? 5 metre falan değil. elinden düşmesi bi HD'in bozulması için yeterli. kılıfın estetiğinden çok koruması önemli sonuçta.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi siz hdd yi elinizde mi gezdiriyorsunuz? öyleyse bişey demicem.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benim iki tane externalım var ve 2.5" olanı gayet taşıyorum. amacı bu zaten. taşımak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 2.5 incliğin amacı zaten yanında getir götür diye
Öne çıkan mesajlar