Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook kapanırsa

Setroth

Öne çıkan mesajlar

iyice dogmatik oldunuz, araştırın biraz. her duyduğunuza araştırmadan inanırsanız alırlar ekmeğinizi

"Son günlerde facebokta dolaşan ''CHP Facebooku kapattırıyor'' haberide yandaş medyanın palavrası olduğu ispatlandı.. Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendi ağzından bunu açıkladı...

FACEBOOK TR yönetimi sitede görevlendirdiği Fetullahçı hükümet yandaşları siteden uzaklaştırılınca Facebook'u kapattır...ma bahaneleri arıyor.. Bunuda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHPye çamur atıp üstüne yıkarak gerçekleştirme çabasındalar..
video
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

Setroth said:

kafanızdaki facebook'a en yakın sosyal ağ gibi.

böyle bi oluşum yok ki..facebook kapanırsa 1 ay içinde ülkede üretim, kitap satışı, sosyal aktiviteler vs artar..değişik bir sosyal deney olabilir

niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum valla

üretim, kitap satışı, sosyal aktiviteler vs.. bunlar facebook sayesinde artan şeyler aslında

üretmeyen okumayan adam tv'de boş program izleyeceğine facebook'ta başka boş işler yapıyor, facebook kapansa gene başka boş bir iş yapacak

öteki ideal adam da yaptığı üretimi facebook sayesinde daha çok kişiyle paylaşıyor,
etkinlik şu bu o, haberi facebook sayesinde insanlara daha çabuk ve etkin bir şekilde ulaşıyor

vs.vs.

sosyal medyayı küçümsemeyin, yanlış da anlamayın
ıskalamayın da

sosyal medyayı ıskalayan, 21.yüzyıl'ı ıskalar.
ona göre :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...