Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 youtube kapanınca naptıysanız onu yapın
Setroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 son ip güncellemesinden sonra ne yaptın anlat da bilelim madem sivri.. vpn server hizmeti mi aldın? amerikadan ip mi kiraladın? konu bu değil. anket gibi düşünün. kafanızdaki facebook'a en yakın sosyal ağ gibi.
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Setroth said: kafanızdaki facebook'a en yakın sosyal ağ gibi. böyle bi oluşum yok ki..facebook kapanırsa 1 ay içinde ülkede üretim, kitap satışı, sosyal aktiviteler vs artar..değişik bir sosyal deney olabilir
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Facebook kapanırsa dumanla haberleşçez heh.. Şaka bi yana ben google'ın komple kapanmasından korkuyorum..
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 google giderse cidden gözle görünür oranda sorunlar ortaya çıkar
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: http://www.joindiaspora.com/ jo hint sporuna mı başlamış?
Setroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Scheriff said: böyle bi oluşum yok ki..facebook kapanırsa 1 ay içinde ülkede üretim, kitap satışı, sosyal aktiviteler vs artar..değişik bir sosyal deney olabilir budur :) millet önce bkunu yemiş tavuk gibi kalıcak o belli :) ekilen domates biberlere yazık olacak. pokeri bırakamayanlar kahvelere dadanacak falan.. yerli sosyal ağ reklamları, yatırımcıları artar. yonja dirilir fırsattan istifade birkaç akıllı yeni birşeyler yapmaya kalkar.. istiklal savaş alanına döner.. türetin işte zaman azalıyor ;)
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 trenlerden sorumlu bakanı istifaya çağıralım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Şu sansürcüleri sallandıracaksın taksimde, bak bi daha site kapatıyolar mı
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Zynga'ya takılırız. Hem ne farkeder ha facebook ha zynga :P
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ya ben vazgeçtim google'ı kapatsınlar da ortalık bi karışsın. Belki o zaman yasaklar komple kalkar..
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Facebook kapanırsa : Önlemlerinizi Alın
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kılıçdaroğlu denilen oy kullanmaktan aciz bi herife hakaret içeren videolar varmışmış ondan kapatılıcakmışmış. rte hakkında zibilyon tane küfür o bu şu video yazı etc. paylaşılırken kapatılmayan facebook, oy kullanmasını bilmeyen ana muhalefet lideri hakkında atar tutar yapıldıgındamı kapatılıyo? şaka. lol
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kitab-ül sima ile kendi sitemizi açacağız inşallah allahın izni ile. otomatik yüz tanıma, başörtüsü takma, sakal bıyık ekleme seçeneği ile birlikte gelecek.
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Fransuxa said: kılıçdaroğlu denilen oy kullanmaktan aciz bi herife hakaret içeren videolar varmışmış ondan kapatılıcakmışmış. rte hakkında zibilyon tane küfür o bu şu video yazı etc. paylaşılırken kapatılmayan facebook, oy kullanmasını bilmeyen ana muhalefet lideri hakkında atar tutar yapıldıgındamı kapatılıyo? şaka. lol Youtube'u da atatürk e hakaret var diyerek kapattılar ya.. Çok şerefsizler ya. Youtube facebook vs. i aktif kullanan kullanıcı bunların oy tabanını oluşturmadığı için yasaklara "niye yasak lan" dendiğinde "sizin atatürkünüze liderinize sövüyolardı olm ondan kapadık sizde hiç bişiyi beğenmiyonuz alla alla" diyebilmek için yapıyorlar bunu.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 youtube vergi ödemiyor diye kapatilmadi mi? tamam atatürk mevzulari da oldu ama asil sebep o idi diye biliyorum
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 google vergi ödemiyor diye google servisleri engellenmedimi. lan iyice karışmış durum haaa
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kapamak istedikten sonra sebep, içeri almak istedikten sonra telefon konuşması vs boool bulunur diye bi atasözü var amerikalıların.. swh al capone için söylenmiş diyeyim ben.
Öne çıkan mesajlar