Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2004 Üniversite taban puanları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
osym sayfasına da girilmiyor zaten
bu adamlar akşam mesai bitince sitenin de kepenklerini çekip öyle gidiyorlar evlerine...

kardeşimin tercihlerinden ve girdiği yerden gördüğüm kadarıyla istanbul üniversitelerinin işletme ve hukuk bölümleri en az 15 puan yükselmiş durumda, bu iki fakülte hakkında bunu kesin söyleyebilirim yani, düşen bölümler de var ama genel olarak zaten % dilimine giren kişi sayısı arttığı için geçen seneye göre zaten kafadan 3-5 puan arası yükselmesi bekleniyodu ortalama olarak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
çalışmıyor :hmm:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
boğaziçi matematik öğretmenliği 381 puan. nasıl oluyor şimdi o ya? istediğimden değil merak ettiğimden soruyorum yani.

not: pardon 281 yazmışım 381 yazcağıma ondan değiştirdim.
[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]

[Bu mesaj metboy tarafından 20 Ağustos 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet tek tek baktım şimdi bizimkinin tercih ettiği bölümlere, ortalama 15-20 şer puan artmış :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
bazı unilerin işletme ve iktisat puanları geçen yıla göre 30 puandan fazla artmış neredeyse. Nasıl olmuş bu iş ya? Bende şaşırdım neden ilk tercihime giremedim diye :)
Mesaj tarihi:
40 puan artan bölüm var :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Öğretmenliklerde meslek liseliler +%100 okul puanı alıyor diye biliyorum ama onlar da başka herhangi bir tercih yaptıklarında puanları 0.3 le çarpılıyor[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum
Mesaj tarihi:
yanlis anlamayin ama keske tek sene hzrlik okumus olsaydim kalda gecen sene bu seneye gore daha bir iyidi gibi geliyor...
hersey deisti ! eskiden yüzdelik dilime bakip tercih yapilirmiş bu sene aynisini yapan üvey kardeşim açikta kaldi...
Mesaj tarihi:
Bu sene puanlar uçmuş, boğaziçi elektronik'e gözlerim inanamadı 375 taban puan ne demek ya tamam 3 puan arttı geçen seneden (diğer bölümlere kıyasla az olabilir) ama 375 sayısal için okul birinciliği yoksa en fazla 1 yanlış sayısaldan 3-4 tane de sözelden demek eoueh insaf ya en iddialı adamlar bile bi senede denemelerde en fazla bikac defa yapabiliyolar bunu.

Bu sene gireceklere bol sanslar giderek zorlaşıyo iyi bi yerlere girmek, ben kendimi ondan dolayı şanslı hissediyorum.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 20 Ağustos 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...