Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hocama aşık oldum

iCequeen

Öne çıkan mesajlar

hayır sıradan bir günde, sıradan bir insan -erkek bu arada insan dediğim- işte kendisinin genelde yanında, yakınında bulunan, dediklerine gülen ne bileyim gülerken koluna dokunan bir kız olduğu anda "benden hoşlanıyor mu nan?" paranoyalarına gark ediyor kendini.. çok özet geçtim ama sıradan bir ilişki kafası işte.

bu olayın diğer tarafında olup naapçam demek..

çok komik lan..

ahuahauhua
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyosunuz , ben bu adamla 1 sene aynı sınıfta olcam öyle çat diye gidip ben senden hoşlanıyorum dıyemem bu bir

ikincisi de söylediğim çok normal neden kimse anlam verememiş anlamadım. bir arkadaş olsa daha kolay haklısınız ama öğrenci - hoca durumu zor dışardan konuşmak kolay
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

vurdur

Masquerade said:

ona bir cift surpriz yap.

abi nasi gulcegimi sasirdim ayip lan asdf

bence biraz zamana birak nede olsa butun sene dersine giricekmis bi anda atilmanin geregi yok sindire sindire yavastan yavastan yakinlasirsin soru sorarsin ne biliyim ofisinde bi ziyaret edersin illaki bi sure sonra anliycaktir ona ilgili oldugunu,heyecanlisindir simdi sen, fazla acele etme yani
Sosyal ağlarda paylaş

Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır.

Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (:
Sosyal ağlarda paylaş

Solozzo said:

Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır.

Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (:

niye ingiliz diye bir anda objektif, olgun ilan ettin ki adamı?
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

forgiver said:

tahmini söylüyor bu kadar da art niyetli, calculus nazi olmayın
biraz anlayış gösterin

rede o konuda ben de çok kırgınım

google da aradım çıkmadı, litaratüre hediyem olsun, gözden kaçmasın

---
hoca ya yazarsan refleks olarak reddeder, sana yazmasını sağla
Sosyal ağlarda paylaş

Crysis said:

Solozzo said:

niye ingiliz diye bir anda objektif, olgun ilan ettin ki adamı?

5 cayi iciyor adamlar hemide sutlu.
Sosyal ağlarda paylaş

iCequeen said:

merhaba

kısaca olayı anlatayım
ben yurtdısındayım yuksek lısans ıcın
asıstanıma asık oldum kendısı 25 yasında ben 23 yasındayım . yakısıklı degıl ama cok tatlı barız hoslanıyorum sanırım

bu ıs olur mu
hoca yanı kendısı sonucta
motıvasyonum düsük baya

kalın kısmı "yakışıklı değil ama sempatiğim en azından kenisine karşı bir şansım olduğunu düşünüyorum" diye devam edeceğini sanıyordum ama cümlenin snunu okuyunca kptum olaydan.. tam da "yürü be aslkansın kaplansın kesseler acımaz isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü" konulu bir "metin duvarı" yazacaktım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...