Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 di mi ya bi erkege ben senden holaniyorum denmesi yeter elin ayagin duzgunse sonrasini erkege birak o halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kızların çoğunda nefis denilen bişiler var abi.. Bizde pek yok gibi o, var da az yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 forgiver said: tahmini söylüyor bu kadar da art niyetli, calculus nazi olmayın biraz anlayış gösterin rede o konuda ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kvfb8GcKAWs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 wastyrx said: kızların çoğunda nefis denilen bişiler var abi.. Bizde pek yok gibi o, var da az yani :P hmm nefis hmpps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ben hep dekolte giyen kızlara tav oluyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hayır sıradan bir günde, sıradan bir insan -erkek bu arada insan dediğim- işte kendisinin genelde yanında, yakınında bulunan, dediklerine gülen ne bileyim gülerken koluna dokunan bir kız olduğu anda "benden hoşlanıyor mu nan?" paranoyalarına gark ediyor kendini.. çok özet geçtim ama sıradan bir ilişki kafası işte. bu olayın diğer tarafında olup naapçam demek.. çok komik lan.. ahuahauhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Hahaha topak parande atmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 anlamıyosunuz , ben bu adamla 1 sene aynı sınıfta olcam öyle çat diye gidip ben senden hoşlanıyorum dıyemem bu bir ikincisi de söylediğim çok normal neden kimse anlam verememiş anlamadım. bir arkadaş olsa daha kolay haklısınız ama öğrenci - hoca durumu zor dışardan konuşmak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Kimse çıkart masaya vur dememiş. Ben de demiyorum o vakit. Adamı biryerlere davet et, ne bilim bişiler içmeye sinema neyin. Yok ben çekingenim diyemem diyorsan arkadaşlarınla bi gece organize et elemanıda çağırt. Bunuda beceremem diyorsan da evde otur napalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Fistan said: vurdur Masquerade said: ona bir cift surpriz yap. abi nasi gulcegimi sasirdim ayip lan asdf bence biraz zamana birak nede olsa butun sene dersine giricekmis bi anda atilmanin geregi yok sindire sindire yavastan yavastan yakinlasirsin soru sorarsin ne biliyim ofisinde bi ziyaret edersin illaki bi sure sonra anliycaktir ona ilgili oldugunu,heyecanlisindir simdi sen, fazla acele etme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır. Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yurdun hangi disindasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ya benimsin ya kara toprağın ne hocası? öldürürüm! not: akışına bırak ya yabancılar geniş insanlar zaten olacağı varsa olur. yada 'bi bira içer miyiz?' diye teklif götür dışarda görüşünce gönlü var mı yok mu anlaşılır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şuan istanbuldayım ama 2 güne geri döncem amerikadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kozyatağındayım, hep aynı kotu giyiyorum. fakirim, iş okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Solozzo said: Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır. Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (: niye ingiliz diye bir anda objektif, olgun ilan ettin ki adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 selam arkadaşlar bana ateş kralı derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Myshkin said: forgiver said: tahmini söylüyor bu kadar da art niyetli, calculus nazi olmayın biraz anlayış gösterin rede o konuda ben de çok kırgınım google da aradım çıkmadı, litaratüre hediyem olsun, gözden kaçmasın --- hoca ya yazarsan refleks olarak reddeder, sana yazmasını sağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Crysis said: Solozzo said: Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır. Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (: niye ingiliz diye bir anda objektif, olgun ilan ettin ki adamı? 5 cayi iciyor adamlar hemide sutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 said: hoca ya yazarsan refleks olarak reddeder, sana yazmasını sağla budur işte. yakınlaş, çevresine gir.. adamın ciddi bi ilişkisi yoksa ya da ne bileyim gay değilse -zaten doğasının gereği- yapması gerekeni yapacaktır. zor bişi değil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iCequeen said: merhaba kısaca olayı anlatayım ben yurtdısındayım yuksek lısans ıcın asıstanıma asık oldum kendısı 25 yasında ben 23 yasındayım . yakısıklı degıl ama cok tatlı barız hoslanıyorum sanırım bu ıs olur mu hoca yanı kendısı sonucta motıvasyonum düsük baya kalın kısmı "yakışıklı değil ama sempatiğim en azından kenisine karşı bir şansım olduğunu düşünüyorum" diye devam edeceğini sanıyordum ama cümlenin snunu okuyunca kptum olaydan.. tam da "yürü be aslkansın kaplansın kesseler acımaz isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü" konulu bir "metin duvarı" yazacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar